Rockbros 15-1BBK retro kerékpáros csengő - fekete

4 590 Ft
Mályi
2 hete, 1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12377803
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rockbros 15-1BBK retro kerékpáros csengő - fekete A Rockbros 15-1BBK kerékpárcsengő akár 75 dB intenzitású hangot is generál. Az eredeti kialakításnak köszönhetően a csengő a klasszikus stílus kedvelőinek szól. A kompatibilis méretek és a kis súly helyet takarít meg a kormányon. A Rockbros 15-1BBK kerékpáros csengő legfontosabb előnyei: Bájos retro dizájnnal rendelkezik. Nemcsak hasznos kütyü, hanem minden kerékpár dísze is. Szinte minden kerékpárhoz illik. Rugalmas kampókkal rendelkezik, és ideális a 21-31,8 mm átmérőjű kormányokhoz. Garantálja a biztonságot. Erős és tiszta hangot ad ki, amelynek intenzitása akár 75 dB is lehet. Könnyen összeszerelhető. A készlet tartalmaz egy imbuszkulcsot, ami azt jelenti, hogy a csengőt a dobozból való kivételt követően azonnal használhatja. Specifikáció: Márka: Rockbros Modell: 15-1BBK Hangerősség: 75 dB Maximális kormányátmérő: 21 - 31,8 mm Anyag: rozsdamentes acél Fekete szín Retro design A Rockbros 15-1BBK kerékpárcsengő elbűvölő, klasszikus dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. Nemcsak a biztonságot garantálja, hanem stílusos dísze is a kerékpárjának. Univerzális illeszkedés A legtöbb, különböző átmérőjű kormányhoz illeszkedik, így ideális választás minden kerékpáros számára, kerékpármodelltől és márkától függetlenül. Garantált biztonság Erős és tiszta hangot ad ki, amely jelzi az Ön jelenlétét az úton. Növeli a közlekedés biztonságát a városon belül és kívül egyaránt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Mályi
    Rockbros 15-1BG retro kerékpáros csengő - arany színű A Rockbros 15-1BBK kerékpárcsengő akár 75 dB intenzitású hangot is generál. Az eredeti kialakításnak köszönhetően a csengő a klasszikus stílus kedvelőinek szól. A kompatibilis méretek és a kis súl...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Mályi
    2 hete, 1 napja
    4 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi