Samsung EF-OA356TMEGWW kártyatartós tok Samsung Galaxy A35 - zöld

9 090 Ft
Mályi
1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12372456
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Samsung kártyafoglalat tok EF-OA356TMEGWW kártyafoglalattal Samsung Galaxy A35 készülékhez - zöld Bemutatunk egy innovatív tokot a Samsung Galaxy A35 készülékhez, amely nemcsak védi a készüléket, hanem egy kényelmes kártyazsebet is kínál. Eredeti Samsung termékként garantálja a legmagasabb minőséget és illeszkedést. A funkcionalitás és a stílus egyedülálló kombinációja ideális választássá teszi a kényelmet és az eleganciát értékelők számára. A Samsung Galaxy A35 készülékhez készült kártyazsebbel ellátott Samsung Card Slot Case tok legfontosabb előnyei: Praktikus kártyazseb. Biztonságosan tárolhatja hitelkártyáit és névjegykártyáit közvetlenül a telefonján. Kiváló minőségű eredeti Samsung termék. Biztos tartósság és tökéletes illeszkedés a Samsung Galaxy A35 modellhez. Elegáns kialakítás. Vékony kialakítás és esztétikus megjelenés, amely kiemeli a felhasználó stílusát. Védelem és biztonság. A telefon hatékony védelme a karcolások és sérülések ellen. Kényelmes használat. Könnyű hozzáférés az összes porthoz és gombhoz a tok eltávolítása nélkül. Specifikáció: Márka: Samsung Series: Samsung Card Slot Case Zöld szín Anyag: Anyag: Kártya tok: ANYAG: PC + TPU Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35 Kártya zseb A tok hátoldalán található, intelligens kialakítású zseb lehetővé teszi a hitelkártyák vagy névjegykártyák tárolását. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust, és szeretnék elkerülni a pénztárca hordozását. Eredeti Samsung minőség A tok, mint eredeti Samsung termék, garantálja a legmagasabb minőségű kivitelezést. Ez nem csak tartósságot jelent, hanem azt a bizonyosságot is, hogy minden részletet az Ön Samsung Galaxy A35 készülékének figyelembevételével terveztünk. Stílus és elegancia Az egyszerű, de elegáns kialakításnak köszönhetően a tok nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítő is. Hangsúlyozza a felhasználó egyéniségét, miközben professzionális megjelenést biztosít.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Samsung EF-OA356TMEGWW kártyatartós tok Samsung Galaxy A35 lime
    Mályi
    Telefonkiegészítő a képen látható állapotban. Nem tartozik a termékhez leírás, ezért ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken....
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Mályi
    1 hónapja
    10 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi