Gyerekasztal gyerekszék gyerek asztal szék pad sámli hokedli lóca ágy kiságy

45 000 Ft
Martfű
4 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4995536
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
Az óvodás méretű kisbútor készen van , azonnal tudom postázni. A Borovi fenyőből készült bútor ára 45.000 Ft. A bútorra három év garanciát vállalok. Ha kézhezvételkor úgy gondolja , hogy a termék nem felel meg az Ön minőségi elvárásainak , akkor küldje vissza a kisbútort és én visszafizetem az árát. Ez esetben a vissza vezető fuvart én állom. Ezt azért mondom , hogy lássa , nem zsákbamacskát árulok! Az asztal alá széles fiókot is szereltem , ezért sok minden elpakolható benne. Eladó új kifogástalan minőségű , tömör csomómentes Borovi fenyőfából készült 1 db. fiókos gyerekasztal a hozzá tartozó 2 db. gyerekszékkel! Mint köztudott a borovi erezete , színének árnyalata , rendkívüli szépségű. Esztétikai szépségéhez semmilyen más fenyő nem hasonlítható!!! Az asztal mérete: asztal magassága 55 cm , asztal lap 65 x 52 cm , A szék mérete: háttámla magassága 62 cm , ülőmagasság 32 cm , ülőfelület 30 x 30 cm. A szék egyedi módon van elkészítve , melyet már csak nagyon kevés asztalos alkalmaz! A szék 18 helyen csapozással vízálló faragasztóval van összeragasztva! Ebben garantáltan nincs tipli , és nincs benne szeg , vagy csavar! Ez minőségi munka! Ilyet nem talál másikat a piacon! A szék az alkalmazott technológiától olyan erős , hogy az hosszútávon is elbír akár 100 kg-os felnőtt személyt is! Ezeknek a székeknek évek múlva sem fog lógni , vagy kitörni a lába! Az asztal aljába szerelt fiókba papírt , ceruzát kifestőt stb. pakolhatnak a gyerekek , így mindig kéznél van a rajzfelszerelés! Ez nagymértékben megkönnyíti az anyukák munkáját , hiszen nem kell mindig a rajzoláshoz előpakolni a papírt és a ceruzát! Az elpakolást könnyedén elvégzi gyermekünk , hiszen mindent az asztal fiókjába berakhat! Figyelem: Az asztal és a szék gyerekbarát módon van elkészítve! Ez azt jelenti , hogy a termék minden oldala le van kerekítve , a lábain minden él , le van gömbölyítve!!! Ezáltal a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel!!! A kisbútor teljesen egyedi , saját terv alapján lett elkészítve. A kereskedelemben nem is lehet olyan gyerekasztalt kapni , ami alatt fiók is található! A termék Nincs Lakkozva!
A terméket úgy becsomagolom , hogy az a szállítás során nem sérül meg! A termék valóban csodaszép , ilyet nem sűrűn lehet látni!!! Bármi kérdése van írjon , vagy hívjon:
06-70 / 940-7485
Hogy miért ezt a bútort vásárolja meg???? Mert ez készen van , nem kell rá várni! Borovi fenyőből készült , ráadásul csomómentes anyagból. A bútor asztalos csapozással lett összeragasztva , nincs benne csavar , vagy tipli. Az asztal alá fiók van szerelve. A kisbútor megnyerő külsejű , rendkívül tartós , arányos , igényesen elkészített munka. A b

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670940-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Martfű


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0670940-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Martfű