Tetőfedő-Bádogos-Ács-Kőműves Munkát Vállalok

Martonvásár
6 napja, 18 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11275477
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Tisztelt leendő Megrendelő!

elsősorban tetőfedéssel és ácsmunkákkal foglalkozom - immár tapasztalattal rendelkezem a szakmámban. Elsősorban vállalok ácsmunkát, tető- és tetőszerkezet építést és padlás / tetőtér átalakítást.Mindenféle tetőmunkával foglalkozunk ezen kívül Kőműves munkák, Drayvitozás, Szigetelés, Lapos tető Szigetelés

Korszerű gépekkel, rátermett, megbízható kollégákkal dolgozom, hogy az elkészített munka mindig kifogástalan minőségű legyen.

Az egész csapatom számára első a precíz, pontos és gyors munkavégzés!

Ha megbízható, profi ácsmestert, tetőfedőt keres Budapesten -Pest vármegyében vagy akár országossan, akkor megtalálta! Több mint két évtizedes tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár lakossági, akár céges megkeresésről van szó!

Nálunk mindig ügyfeleink kívánságai, igényei vannak az első helyen!

Tetőtér beépítéssel, tetőablak beépítéssel, akár egy új gyerekszoba kiépítésével a tetőtérben, várom megkeresését! Keressen bizalommal, mondja el elképzeléseit, és megvalósítjuk. Tejeskörű anyagbeszerzés ingyenes kiszállítás- Az elvégzett munkákra garancia Ingyenes kiszállás és árajánlat.

Nagy Gábor építőmester
06702413682

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Gábor

  • 0670241-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Martonvásár


Hasonló hirdetések

  • Martonvásár
    Rezicsökketntés spóroljon havi 40% ot a Fűtés számláján Szigeteléssel Most Akciósan hozzájuthat a rezsicsökkentő hőszigeteléshez a padlásfödém szigeteléssel 40% ot spórolhat a Fűtés számláján, Ezt garantálom Önnek, ha nem sórolja meg a 40%-ot a Fűtés...
    • Építkezés, Felújítás - Martonvásár
    6 napja, 18 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Gábor

  • 0670241-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Martonvásár