Eladó 42490 m2-es építési telek Medgyesbodzás, Zártkert

25 000 000 Ft
Medgyesbodzás Zártkert
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330518
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 42490
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó 3 lakható ingatlannal gyümölcsös, szőlőültetvény!Álmodoztak már egy olyan birtokról, amely hűen őrzi a múltat és sokrétű hasznosítási lehetőségekkel kecsegtet? Itt találkozik a természet szépsége, a kényelmes pihenés, a munka öröme a lehetőségek gazdagságával.A több mint 4 hektáros (42.490 nm-es), 25 zártkertből álló külterületen három különálló lakható épület a régi emlékeket idézi. A valódi kincset azonban a természettel ölelkező gyümölcsös, a pompás szőlőültetvények és a borászat számára tökéletes pince rejti.A Medgyesbodzás körzetéhez tartozó kültéri terület nem csak mezőgazdasági potenciállal bír, de befektetési lehetőségként is kiváló. Aki ilyen típusú ingatlant keres, számára itt minden adott a sikeres vállalkozáshoz, vagy akár egy nyugodt vidéki élethez. Épületek:Az épületek vályog falazatúak. Víz, villany megtalálható a házakban és a terület riasztó rendszerrel ellátott.Főépület:Összterülete 78 nm, melyben van egy tágas nappali, 2 szoba, galéria, konyha, zuhanyzó tálcával ellátott fürdőszoba, ahol a WC is helyet kapott. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. A ház fűtését villanyradiátorokkal oldották meg, mely internet segítségével távolról is irányítható, szabályozható. A jelenlegi tulajdonos meghagyta a régi kor emlékére a búbos kemencét, ami használható. A nappali dísze pedig egy gyönyörű csempekályha, mely szintén funkcionál. A főépület szépsége még a két oldalt végig futó fedett, illetve nyitott veranda/terasz. Épület 2:31 nm-ben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell. Tágas konyha, szoba, galéria, fürdő WC-vel, zuhanyzóval felszerelve. A fűtést itt cserépkályhával oldották meg a hidegebb napokon. Hangulatos fedett terasza, kellemes beszélgetések színtere lehet. Épület 3:Ez a kis hangulatos, két oldalt fedett terasszal épített házikó 38 nm-es. A 18 nm-es konyha bőséges helyet biztosít lakójának. A nappali a múltat idézi mostani állapotában, a galériája remek pihenőhely. A fürdőszobában itt is zuhanytálcát építettek be. Mind a két kisebb épületben a melegvizet villanybojler teszi lehetővé. Garázs:A 2 állásos garázsban bőven van hely a szerszámoknak, eszközöknek, de ha ez nem lenne elég, bőven van még mellette egyéb tárolásra kialakított helyiség is. Pince, egyéb épületek:Kialakítását tekintve boros pince. Az egyéb épületek kicsik, de praktikusak, a terület több pontján helyezkednek el. Szőlő és gyümölcs feldolgozására, tárolására lettek építve, kialakítva. Elhelyezkedése:Békéscsabától 20km-re található. AMENNYIBEN A HIRDETÉS FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KERESSEN BIZALOMMAL!Vevőink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

víz, villany

Kapcsolat a hirdetővel
  • Beregszászi Hedvig Andrea

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Medgyesbodzás

Zártkert


Hasonló hirdetések

  • Eladó telek Pusztaottlaka közelében
    Medgyesbodzás
    Eladó 3 lakható ingatlannal gyümölcsös, szőlőültetvény! Álmodoztak már egy olyan birtokról, amely hűen őrzi a múltat és sokrétű hasznosítási lehetőségekkel kecsegtet? Itt találkozik a természet szépsége, a kényelmes pihenés, a munka öröme a lehetőség...
    • Telek - Medgyesbodzás
    1 hete, 3 napja
    25 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Beregszászi Hedvig Andrea

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Medgyesbodzás

Zártkert