Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 440 m2-es vendéglő, étterem Mesztegnyő, Vörösmarty utca

150 000 000 Ft
Mesztegnyő Vörösmarty utca
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10460534
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 440
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mesztegnyő központjában eladó ez a 100 férőhelyes  vendéglő és lakóház épület, teljes felszereléssel és bútorzattal.Egyetlen konyhás vendéglő a környéken!A környéken 10 km-es körzetben nincs más.A konyha és előkészítő részleg 110 m2-t tesznek ki, a vendégtér 90 m2. A 60 m2-es pincében raktárak és a kazánház található.Az udvari tároló, garázs és raktár épület 90 m2.A konyha és vendéglő épület az érvényben lévő HCCP rendszer szerint 2007- ben lett kialakítva. A vendéglő akadálymentesített. Az összközműves telek 800 m2.A vendéglőnek 760 m2-es saját parkolója van. A parkolóhoz kapcsolódik 2 db 20 - 20 m2-es kis üzlet épület.A tetőtérben egy komplett 100 m2-es két szoba + nappalis lakószint helyezkedik el két erkéllyel. A K-i erkélyről a falu központjára láthat rá, a NY-i erkélyről egy szép természeti környezetre van kilátás.Az ingatlan Mesztegnyő központi részén helyezkedik el. Autóbusz megállóhely, élelmiszer bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda 200 m-en belül elérhető. A legközelebbi város Marcalit10 kilométer, a Balaton déli partja 25 kilométer.Mesztegnyő 1400 lakosú virágos, rendezett település a 68-as főút mentén.  Meghatározó szerepű a falusi turizmus, legismertebb rendezvénye a Rétesfesztivált. Számtalan látnivaló vonzza a látogatókat: barokk templom, erdei kisvasút, Faluház néprajzi gyűjteménye.További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon emailt!

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mesztegnyő

Vörösmarty utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Vendéglátás, Lakóház
    Mesztegnyő
    Mesztegnyő központjában eladó ez a 100 férőhelyes vendéglő és lakóház épület, teljes felszereléssel és bútorzattal.Egyetlen konyhás vendéglő a környéken!A környéken 10 km-es körzetben nincs más.A konyha és előkészítő részleg 110 m2-t tesznek ki, a ve...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mesztegnyő
    7 hónapja, 2 hete
    150 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mesztegnyő

Vörösmarty utca