Eladó Ház, Mezőkovácsháza

180 000 €
Mezőkovácsháza
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12321330
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 80
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Békés vármegye,Mezőkovácsháza mellett Eladó , 67-es major területén lévő felújított,kibővített tanya,a hozzá tartozó földterülettel, amely Mezőkovácsháza város központjától számítva nagyjából 8 kilométer távolságra található. Megközelítés Mezőkovácsháza felől kövesúton, Mezőhegyes felől földúton lehetséges. Jellegét tekintve mezőgazdasági terület, ahol tanyák helyezkednek el,nem messze a Mezőhegyeshez tartozó víztározótól,amely fejlesztés alatt van. A kivezető műutat nemrég újították,ahogyan a környék is fejlesztés alatt van.
Ajánlatunkban nyolc egymás mellett lévő területet kínálunk eladásra, csak egyben megvásárolhatóak, összesen az 1,6ha, nagy része kivett beépítetlen terület(0,2ha kifüggesztéses). Az első két telken található egy szépen felújított tanya ,amely a régmúlt hangulatát idézi a mai komfortos környezetében. A közel 180nm.-es tanya új víz,-villany hálózattal lett ellátva és 130nm.-el lett bővítve. A vízről két fúrt kút gondoskodik, hidrofor segítségével, valamint ipari áram is bekötésre került. A téli meleget vízteres kandalló állítja elő ,radiátorok segítségével.
Nem lakott,azonnal igénybe vehető,hasznosítható. A hátsó ,betonozott udvaron,hatalmas szín alapjait rakták le,melyet a végében egy 120nm.-es istálló zár. A hátsó épületek és udvar, oldalt külön gazdasági bejárón át is megközelíthető.Mellette lévő területen szintén egy tanya található, mely még felújításra vár.
A termények tárolására kiválóan alkalmas , sorban az utolsó telken helyezkedik el, egy két szintes,stabil lábakon álló magtár, A 120nm szintenként, belülről betonozott, téglából, boltívesen van kirakva. Az épületek a telkek végében lévő töltött útról megközelíthetőek.
A tanya, hőszigetelt ablakokkal,komfortos otthona lehet a lakni vagy gazdálkodni,esetleg pihenni vágyó családoknak, de idegenforgalmi szempontból is hasznosíthatóak. Hatalmas közösségi terével,külön kialakított ,burkolt tárolóival, nyugodt,kellemes környezetével, több féle hasznosítása is lehetséges.
Aki gazdálkodni szeretne,a közvetlen környező földterületekből is vásárolni lehet(6,2ha)igény és megegyezés szerint, a szántók külön nem eladóak.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem ,keressen bizalommal,előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az adásvétel,kifüggesztés folyamatához, jogi segítséget biztosítunk,kérje díjmentes tájékoztatónkat!

180000 EUR

Kapcsolat a hirdetővel
  • Salamon László

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mezőkovácsháza


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Mezőkovácsháza központjában kétszintes IRODAHÁZ ELADÓ!!!
    Mezőkovácsháza
    Békés megye, Mezőkovácsháza központjában kétszintes, 573 nm alapterületű IRODAHÁZ ELADÓ! A telek területe 1.578 nm. Az épület magas tetős, UNIVÁZ szerkezetes. Eredetileg Bank-nak épült, és ennek megfelelően lettek kialakítva az épületben található he...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mezőkovácsháza
    1 éve, 4 hónapja
    79 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Mezőkovácsháza, Árpád u. 188.
    Mezőkovácsháza központjában 80 nm-es, több helyiségből álló, utcára és udvarra nyíló üzlethelyiség kiadó! Érdeklődni a : 06-30-256-3409-es telefonszámon lehet....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mezőkovácsháza
    1 éve, 11 hónapja
    100 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Salamon László

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mezőkovácsháza