Bodó Méhészet Repceméz 1 kg

3 000 Ft
Mezőkövesd
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6154038
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Repcemézünk már a 2024-es friss pörgetésből érhető el. Mivel új pörgetés, így ha megkapja, és még nem kristályosodott ki 100%-ban nem kell félni, mert 8-9 nap alatt teljesen kikristályosodik. A repceméz: Bodó Méhészet Repceméz 1Kg-os üveges kiszerelésben. A repceméz jótékony hatásai közül pár darab: Védi a gyomrot. Csökkenti a belső gyulladásokat a szervezetben. Csökkenti a túlzott savtúltengést a gyomorban. Rendkívül jó immunerősítő hatása van a repceméznek. A nyelőcső gyulladásait jól lehet vele kezelni, viszonylag hamar gyógyítja azokat. Magas fizikai igénybevételű szervezeteknek a fogyasztása ajánlott, mivel rengeteg olyan plusz energiát lehet a szervezetbe bevinni ami az ilyen munkavégzéshez elengedhetetlen. Mandulagyulladásra különösen ajánlott a fogyasztása a repceméznek. A repceméz legfontosabb tulajdonságai: A pörgetés után már 1.5 héttel teljes mértékben bekristályosodik. Az egyetlen méz, ami élete folyamán csak egyszer kristályosodik be, így ha a kikristályosodott mézet kimelegítjük, soha többén nem fog olyan formába visszakristályosodni, mint ahogy méhészetünk elküldte az Ön részére. A legjobb természetes orvosság a reflux ellen. Az állaga miatt, nem csöpög, és nagyon könnyen kenhető. Nem feltétlen a legjobb választás, sütésre, ha lehet, a sütésre, főzésre a vegyesmézet válasszuk. Teába, kávéba a lehető legjobb választás, főleg ha valaki a repcemézzel akarja a napját kezdeni. Nagyon jól csillapítja az éhségérzetet, így fogyókúrásoknak különösen ajánlott a fogyasztása.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bodó Méhészet

  • +3630-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mezőkövesd


Hasonló hirdetések

  • Bodó Méhészet Repceméz 0,5 kg
    Mezőkövesd
    Repcemézünk már a 2024-es friss pörgetésből érhető el. Mivel új pörgetés, így ha megkapja, és még nem kristályosodott ki 100%-ban nem kell félni, mert 8-9 nap alatt teljesen kikristályosodik. A repceméz: A krémes édesség titkai A repceméz hazánk egyi...
    • Egyéb eladó - Mezőkövesd
    2 hete
    1 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bodó Méhészet

  • +3630-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mezőkövesd