Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Horgásztó eladó

Mezőtárkány
6 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4142649
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
Leírás
Horgásztó eladó
 
Heves megyében, Mezőtárkány község, egy csendes, nyugodt kis falu határában terül el a Mátravíz horgásztó. Úttól, zajtól távol, minden pihenni vágyó, nyugalmat kereső sporttársnak és családnak ajánljuk, aki kulturált és szép környezetben kíván horgászni, lazítani és kikapcsolódni. A horgásztó évek óra sikeresen működik, kialakított vendégkörrel és horgászokkal
A tó teljes területe bekerített 12,8 ha, melyen egy 5 ha és egy kisebb 2,5-3 ha területű vízterület található.
A tó intenzíven telepített, halállománya igen gazdag, a főhal a ponty, ezen felül amúr, kárász, keszeg, harcsa, csuka, süllő, compó is megtalálható benne.
A vízen 2 db stég található, 11 esőbeállóval.
A tó közvetlen környezetében található a főépületben a diákszálló, melyben 5 db 2 ágyas szoba tv- vel felszerelve, hozzájuk tartozó 2 közös használatú fürdőszobával, mosdóval, büfével, közös használatú konyhával, társas rendezvények lebonyolítására alkalmas közös előtérrel.
A főépület mellett parkoló, grillezésre, bográcsolásra, nyársalásra kialakított terület áll rendelkezésre, valamint kemence és boros pince.
A területen már termő (kb. 315 db, szilva, alma, körte, cseresznye, meggy) gyümölcsfák vannak ültetve, valamint a kialakított mellékhelyiségekben lehetőség van állattartásra is.
A főépület környezetében van kialakítva játszótér, focipálya is.
A területen található 5 db 2 személyes faház hűtővel felszerelve, melyek egy mesterségesen kialakított kis tavat ölelnek körül. Ehhez a létesítményhez tartozik egy szociális blokk, melyben női-férfi mosdó és zuhanyzó található.
A tó kijelölt részein sátorozásra van lehetőség.
A kisebb vízterület mellett egy 120 m2 alapterületű gondnoki lakás 4 szobával, 2 fürdőszobával, egyterű nappali-konyha kialakítással található, valamint külön, egy a halőr részére kialakított épület.
Irányára: 85.000.000,- Ft + 27 % ÁFA
A horgásztó weboldala megtekinthető: www.matraviz.hu oldalon.
A horgásztó tulajdonosa: Nemesgép 2000 Zrt.
1031 Budapest, Aranyhegyi út 4.
E-mail címe: nemesgep2000@t-online.hu
Kapcsolattartó: Nemes István, elérhetősége: 30/9 343 323

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nemes István

  • 0630934-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mezőtárkány

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nemes István

  • 0630934-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mezőtárkány