Mindszenten nyaraló kiadó!

10 000 Ft
Mindszent
5 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10576845
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Kiadó nyaraló
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Kiadó apartmanok!

A nyaraló Mindszenten a Tisza partján, csendes környezetben található, távol a város zajától. A közelben, körülbelül 3-4 percnyire van a szabad strand, ami kellemesen homokos. A nyaralónak hatalmas, elkerített zöld kertje van, amely kempingezésre is kiváló lehetőséget nyújt. Az udvaron több autó parkolására is lehetőség van. A barátságos tűz rakóhelynél lehetőség van bográcsozásra és szalonnasütésre, valamint külön igényre tudunk biztosítani tárcsát és bográcsot is. A fedett-nyitott közösségi tér tágas, családi és baráti összejövetelek (~50 főig) rendezésére is kiválóan alkalmas. A nyaraló bulikra is foglalható, de ebben az esetben a teljes épületet kell foglalni, melynek ára 100.000 Ft/nap. A lakóterekben található konyhákban gáztűzhely, hűtő és mikró is van.
A nyaraló kialakítása:
A nyaraló kétszintes kialakítású, az alsó szinten egy bárpult, egy konyha és egy nagy méretű fedett-nyitott társasági tér található, míg a lakóterek a felső szinten vannak kialakítva egy tágas terasszal.
Kisebb lakótér:
A lakótérben egy 2 ágyas hálószoba(plusz egy pótágy), egy fürdőszoba WC-vel, és egy konyhával egybekötött nappali került kialakításra, ahol további 2 férőhely található.
Nagyobb lakótér:
A lakótérben két szoba van, melyekben 2-2 fekvőhely található, egy fürdőszoba WC-vel, és egy konyhával egybekötött nappali, ahol szintén további 2 férőhely van, és még 1 férőhellyel bővíthető a fekhelyek száma.
Sportolási lehetőség:
A házhoz tartozik pingpongasztal és teniszpálya is.
Tűzrakási lehetőség:
Fedett helyen tűzrakási lehetőség, amihez fát is tudunk biztosítani.
A vendégek kényelmét szolgálja a fedett medence, jakuzzi és napozóágyak.
A jakuzzi nyitva tartása
17 órától 21 óráig a medence korlátlanul használható.
Környék - látnivalók - szórakozási lehetőség
A nyaraló Mindszenten körülbelül 400 m-re található a szabad strandtól. A környéken étkezési lehetőség is van a strandon lévő büfékben. Körülbelül 15-20 km-re fekszik Hódmezővásárhely és Szentes , valamint autóval körülbelül 35 percnyire Szeged is gond nélkül elérhető. A nyaralóhoz közel található egy komp, aminek segítségével könnyűszerrel elérhető az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is. Mindszent tökéletes lehetőséget kínál a horgászni vágyóknak, ugyanis a természetes vizeken kívül (Tisza és Kurca) található még egy horgásztó is a város határában. A Tisza közelsége miatt kedvelt hely a vízi sportok szerelmeseinek is, azonban a túrázók és biciklisták is könnyedén kiélhetik szenvedélyüket a környéken.
A szállás állatbarát.

A SZÁLLÁS LEGÉNYBÚCSÚRA NEM FOGLALHATÓ!!!

Ár:

0 éves kortól 3 éves korig ingyenes
3 éves kortól 12 éves korig 5000 Ft/fő/éj
12 éves kortól 10000 Ft/fő/éj
Az ár az idegenforgalmi adót tartalmazza.

Minimum foglalási idő 2 nap.

NTAK regisztrációs szám: MA 20014152

Tel.: 0630 968 3548

Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász István

  • 0630 96-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mindszent

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász István

  • 0630 96-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mindszent