Dräger Alcotest 7000 alkoholszonda kalibrálás

34 000 Ft
Miskolc
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12205619
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az alkoholszondákat típustól és gyártótól függetlenül, akárcsak a többi mérőeszközt időnként kalibrálni kell, hogy megőrizzék a specifikációban szereplő mérési pontosságukat. A folyamat során egy vagy egymás után több meghatározott hőmérsékletű és alkoholkoncentrációjú levegőt fújunk a szondába, amihez viszonyítva a készülék beállítja önmagát. A kalibrálás gyakoriságára a gyártók a készülék típusától függő ajánlásokat szoktak megadni. Ez azonban csak tájékoztató jellegű adat, mivel a készülék pontosságának a romlását nagy mértékben befolyásolja a használat módja, körülményei. Természetesen a kalibrálás elmaradása esetén is lehet méréseket végezni, legfeljebb az eremény nem feltétlenül éri el a készüléktől egyébként elvárható pontosságot. Ráadásul a tényleges, mindennapi felhasználás során általában nincs is szükség a specifikációban szereplő pontosságra. Például a legtöbb estben nincsen jelentősége annak, hogy egy mérés eredménye 0,6‰ vagy 0,7‰, esetleg 0,8‰ mert mindegyik ittas állapotot jelent, ami zéró tolerancia esetén már nem elfogadható. A rendelés menete Kérjük tegye a kosárba a kalibrálást, mintha egy terméket vásárolna. A szokásos módon adja meg a számlázási és szállítási címet valamint a fizetési módot. Juttassa el a készüléket az alábbi címre (kérjük írja rá a borítékra, hogy Kalibrálás): Benovent Kft. Miskolc Arany János utca 11-13. 2. em. 219. 3530 Elvégezzük a készülék kalibrálását és 2 héten belül futárral visszaküldjük a megadott szállítási címre. A szondával együtt igazolást is küldünk a készülék és a kalibrálás adataival.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Alkoholszonda

  • +3620-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

  • Dräger Alcotest 7000 alkoholszonda
    Miskolc
    Az új Dräger Alcotest® 7000 több szempontból is a korábbiaknál fejlettebb alkoholkimutatást tesz lehetővé: magas mérési teljesítmény, alacsony karbantartási szükséglet és valós idejű adatátvitel. A Dräger Alcotest® 7000 meghatározó készülék az alkoho...
    • Egyéb eladó - Miskolc
    2 hónapja
    289 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Alkoholszonda

  • +3620-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc