Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Gyógymasszázs

Miskolc Tizeshonvéd utca 19. 1/2
2 éve


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8254759
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Szép napot kívánok Mindenkinek.Kisgyőrben élek, Miskolcon születtem és itt érzem magam otthon ebben a városban. Gyógymasszőrként végeztem 19 éve, és ezt a foglalkozást tartom élethivatásomnak.
Tudom és művelem a gyógymasszázst, talpmasszázst, folyamatosan tanulom a természetgyógyászatot, kiket masszíroztam, vagy éppen segítséget kértek tőlem szerénytelenség nélkül mondhatom, egyikük sem panaszkodott, és jóleső érzésekkel, gondolatokkal távoztak a kezelés helyszínéról.
Miskolcon, a belvárostól nem messze egy lakásban alakítom ki kezelőmet, Várok mindenkit szeretettel, kik szeretnének jobban lenni, egészséggel rendelkezni, kikapcsolódni, önmagukkal foglalkozni valamint Én időt beleplántálni életükbe.
Az árak nem szálltak el az egekbe, Az én világomban az első az egészség, Isten mindenkit egyformának teremtett, mindenki szeretetből van, csak van, aki ezt már elfelejtette. Szándékomban áll egy alapítványt is létrehozni, mert tudván tudom hogy nagyon sok kis pénzű ember él ezen a környéken, kik nem tudják előteremteni még talán az alap gyógyszerek árát sem, a fűtési szezon kezdetekor pláne. na, ez az alapítvány még sajnos nagyon gyermek cipőben jár, ha valaki tud ennek létrehozásában segíteni, tevőlegesen is hozzá tud tenni akár saját rokonságának, vagy ismeretségi körének jobb közérzet kialakításában, akár egy "cipós doboz" bevonásával is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gál Attila Gergely

  • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc

Tizeshonvéd utca 19. 1/2


Hasonló hirdetések

  • Hollisztikus masszázs, Gyógymasszázs, Bemer terápia, Életmód tanácsadás
    Miskolc, Avas, Ifjuság u 6
    Reflexzóna Talp és lábmasszázs,BEMER Fizikai érterápia,Gua sha intenziv mélyszöveti és nyirokmasszázs, Japán arcmasszázs, Fitoterápia, Tibeti mézes masszázs, Reflexzónás mézes kötőszöveti masszázs,Kézmasszázs,herballabdacs masszázs.Trigger pont manuá...
    • Egyéb szolgáltatások - Miskolc
    4 napja, 5 órája
  • Régen frissült
    Gyógymasszázs Miskolcon!
    Miskolc
    Gyógymasszázs Miskolcon! Honlapom: diamondszepsegsziget.5mp.eu...
    • Egyéb szolgáltatások - Miskolc
    4 éve, 4 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gál Attila Gergely

  • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc

Tizeshonvéd utca 19. 1/2