KIADÓ 57,6 m² iroda az Átrium Irodaházban modern környezetben!

204 825 Ft
Miskolc
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12137923
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 57
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiadó Miskolcon az Átrium Irodaházban egy 57,6 m² irodahelyiség.
Közel a belvároshoz mégis nyugodt környezetben.

A modern irodaházban kiváló szolgáltatásokat kínálunk azoknak, akik kiemelt figyelmet fordítanak a hatékony és komfortos munkahelyi légkörre.

Az irodák rendkívül napfényesek és igényesen kialakítottak a minőségi munkakörnyezetért.

Bérleti díj: 2800 Ft/m² + ÁFA

Az alaprajzon bejelölt irodán kívül még van lehetőség választani nagyobb vagy kisebb irodák közül. A felújítás a napokban fejeződött be, garantáltan frissen megújult helyet kap vállalkozása számára.

Az üzemeltetési díj: 1800 Ft/m² + ÁFA
Tartalmazza a mindennapi működéshez elengedhetetlen szolgáltatásokat, melyekre nem kell külön gondot fordítania bérlőinknek. Ezek közé tartozik a víz- és csatornadíj, az áram, valamint a fűtés-hűtés költségei. Emellett a hulladékkezelés is szerepel a listán, így a környezetvédelem is fontos része irodaházunk mindennapi életének.

Az irodaházban található közös helyiségek takarítása is a mi feladatunk, így mindenki tiszta és rendezett környezetben dolgozhat. A tűzjelző rendszerünk üzemeltetése pedig a biztonságos munkavégzés alapfeltétele.

A bérleti díj magában foglalja a kényelmet és biztonságot szolgáló szolgáltatásokat is. A 24 órás portaszolgálat és belépési lehetőség biztosítja, hogy irodájuk mindig elérhető legyen. A biztonsági kamera- és távfelügyeleti rendszerünk pedig extra védelmet nyújt az ingatlan körül. A kaputelefonos beléptetés lehetővé teszi a könnyű és ellenőrzött bejutást.

A parkolás sem okoz gondot, hiszen 350 parkolóhely áll rendelkezésre. Az irodaház területén strukturált, flexibilis Internethálózat működik, így a technológiai igények is ki vannak elégítve.

Parkolási díj zárt udvaron: 7000 Ft / hó/ db + ÁFA

A bérlők számára további lehetőségeket biztosítunk, mint például bérelhető tárgyaló (4 fős) és konferenciaterem (40 fő részére ülőhellyel), így az üzleti megbeszéléseiket vagy rendezvényeiket is zavartalanul megtarthatják.

Várjuk azokat, akik egy modern, jól felszerelt és kényelmes irodaházban szeretnének dolgozni, ahol minden a hatékony munkavégzésüket segíti és biztonságuk is garantált.

Az Átrium Irodaház folyamatosan fejlődik, ne maradjon le a lehetőségről, most még a részese lehet.

klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Irodavezető Miskolc

  • +363036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 109 m2-es iroda, irodaház Miskolc, Széchenyi utca
    Miskolc, Széchenyi utca
    A Bató Irodaház Miskolc belvárosában frekventált helyen, a Széchenyi út és a Szentpáli utca kereszteződésénél található. Az egyedi megjelenésű "híd" épület könnyen felismerhető, Miskolc igazi jellegzetessége. A kiadó irodaterületek a csendesebb és a ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Miskolc
    1 napja, 3 órája
    210 206 Ft
  • Miskolc belvárosában KIADÓ 57 nm lakás a Szemere Bertalan utcában ÜZLETI CÉLOKRA, IRODÁNAK
    Miskolc
    Miskolc belvárosában KIADÓ 57 nm lakás a Szemere Bertalan utcában ÜZLETI CÉLOKRA, IRODÁNAK Remek városközponti elhelyezkedés patinás épület első emeletén. A lakás eddig irodaként működött, DE más céllal pl: szépségszalon is bérelhető! LAKÁS CÉLRA NEM...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Miskolc
    3 napja, 3 órája
    120 000 Ft
  • Eladó irodaépület, Miskolc
    Miskolc
    Eladásra kínálunk Miskolcon külső körzetében egy ipari jellegűnagy terület használatú, irodaházat, amely jelenleg műhelyként funkcionál. 25400000 Ft Referencia szám: IH028314...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Miskolc
    4 napja, 4 órája
    25 400 000 Ft
  • Miskolc, Csaba vezér utca 47. Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
    Miskolc, Csabaikapu, Csaba vezér utca 47.
    Miskolc legforgalmasabb utcájában (gépjármű), üzletnek vagy irodának is kiválóan alkalmas utcai bejáratos helység kiadó. Időtartam minimum 1 év, két havi kaució szükséges Ár: 160.000 Ft+rezsi....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Miskolc
    6 napja, 15 órája
    160 000 Ft
  • Miskolcon üzlethelyiség eladó.
    Miskolc, Diósgyőr , Első utca6-10
    Miskolcon az Újgyőri főtéren eladó egy 28m2 és 12m2 es üzlethelyiség. A 28m2es A két üzlet üsszenyitható Melegkonyhás büféként üzemelt szeszesital kiméréssel 32 évig. Kérem telefonon keressen 06 304305138 Iroda, rendelő, szolgáltatásra is alkalmas....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Miskolc
    1 hete, 3 napja
    6 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Irodavezető Miskolc

  • +363036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc