Gyermekeink biztonsága otthon és az utcán

800 Ft
Mór
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11683427
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyermekeink biztonsága otthon és az utcánKiadás: 200084 oldal, 17x24 cm-esÁllapota:  új, hibátlan, könyvesbolti minőségA Csináld Magad sorozat "Gyermekeink biztonsága otthon és az utcán" című kötete a gyakorlatban számtalanszor kipróbált, hasznos ötleteken és mesterfogásokon keresztül mutatja meg, mit hogyan csináljunk. A könyv lépésekre bontva, ábrákkal és szöveges részekkel ismerteti az egyes műveleteket. Az egyértelmű jelölésekkel azonnal felmérhető, hogy egy-egy műveletnél milyen nehézségi fokra, mekkora erőkifejtésre és időráfordításra kell számítanunk, milyen szerszámokra van szükségünk.pl. : Etetőszék készítés, hinta készítés.Bemutatja továbbá, hogy a kereskedelemben kapható termékek közül melyiket válasszuk, mire ügyeljünk, hogyan használjuk (biztonsági gyermekülés, ajtórács, konektordugó stb.)

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mór


Hasonló hirdetések

  • Gyermekeink biztonsága otthon és az utcán - új
    Mór
    Gyermekeink biztonsága otthon és az utcánKiadás: 200084 oldal, 17x24 cm-esÁllapota:  új, hibátlan, könyvesbolti minőségA Csináld Magad sorozat "Gyermekeink biztonsága otthon és az utcán" című kötete a gyakorlatban számtalanszor kipróbált, hasznos ötl...
    • Könyvek, Magazinok - Mór
    1 hete, 4 napja
    850 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mór