karúszó, összekapcsolható

700 Ft
Mór
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11684963
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaruha
Leírás
   
Karúszók 
karonként 3-3 db összekpcsolásával maximum 60 kg-os gyereknek javasolt.
használt
Gyermeke biztonságban lubickolhat, és tanulhat úszni ezekkel a többrétegben összekapcsolható, variálható úszássegítő karúszókkal. Segít megbarátkozni a vízzel, és a karúszó által adott segítség (vagyis az általa biztosított felhajtóerő) fokozatosan csökkenthető egy-egy habszivacs lemez / úszódeszka eltávolításával. Kezdetben mindkét oldalon 2-2 vagy 3-3 javasolt, tehát összesen 4-6 db karúszó deszka együtt. Anyaga: polietilén habszivacs. 1 éves kortól 12 éves korig, illetve max. 60 kg-os testtömegig javasolt a használata. Úszássegítő eszköz, tehát nem játék, és nem is mentőeszköz. Felnőtt illetve úszásoktató felügyelete mellett, és csak sekély vízben használható.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mór


Hasonló hirdetések

  • karúszó, összekapcsolható
    Mór
        Karúszók  karonként 3-3 db összekpcsolásával maximum 60 kg-os gyereknek javasolt. használt Gyermeke biztonságban lubickolhat, és tanulhat úszni ezekkel a többrétegben összekapcsolható, variálható úszássegítő karúszókkal. Segít megbarátkozni a víz...
    • Babaruha - Mór
    1 hete, 4 napja
    600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mór