Raktározási, gyártó, összeszerelő üzem kiadó, irodákkal, parkolókkal!

997 205 Ft
Mosonmagyaróvár Ipari park
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12239706
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 725
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!!!

Mosonmagyaróváron kiadó ipari csarnokot kínálunk.

 

Kiváló, újszerű minőség, 8m-es belmagasság. Jól megtervezett, minőségi kivitelezés, alacsony rezsi.

A néhány éve épült csarnok kiválóan alkalmas raktározási, logisztikai feladatok kiszolgálására. Továbbá gyártó- és összeszerelő üzem kialakítására is megfelelő.

 

-Az összesen 725m2-es alapterületű épülethez 465m2-es szabad terület tartozik. Az épület csarnokrésze 655m2-es és tartozik hozzá is 70m2-es iroda-szociális rész. Igény esetén további 160m2 irodai résszel bővíthető.

-Legalább 7 autónak térkövezett parkoló készült. A parkolók száma bővíthető. Az udvar masszív burkolattal rendelkezik, teherautók, kamionok fogadásra alkalmas. A terület bekerített, rendezett.

-A teljes épület két csarnokrészből áll, 1343m2 és 655m2 felosztásban, összesen 1998m2. A nagyobbik csarnokrész 9.25m belmagasságú, a kisebbik 8m belmagasságú. Akár az egész épület is bérelhető, de a két épület- és udvarrész önállóan használható, egymástól elválaszható.

-A csarnokrészen egy 4X4.25m méretű, szekcionált ipari kapu lett kialakítva. A csarnok belső része is kamionozható. Emellett személyi bejárat is rendelkezésre áll.

-A szociális rész 35m2-es, étkező, konyha, öltöző, wc. Felette az iroda rész szintén 35m2-es, két iroda, wc helyiségekkel. Ezt a részt gázkazán fűti és a meleg vizet biztosítja, továbbá hűtő-fűtő klíma is elhelyezésre került. Igény esetén további 160m2 iroda is bérelhető az egységhez.

-A csarnok fűtését gáz, sötétsugárzók biztosítják. Teljes világítás, riasztó, tűzjelző, tűzi víz rendszer, internet kábelezés is beszerelésre került. Az irodák klimatizáltak.

-Az épület acéltartós felépítmény, tégla és szendvicspanellel kombinált falazattal kiváló szigetelésű.

-A birtokba adás rövid határidővel megoldható. Igény esetén raklapos méretű, többszintes polcrendszer is van az épületben.

-Az épület külön és egyben is bérelhető. A kisebbik rész (725m2) vagy a nagyobbik rész (1343m2) is önálló egységet alkot.

 

A korszerű, csarnok épület legnagyobb előnyei a, a kiváló minőség, többfunkciós kialakítás, a reális, hosszú távra tervezhető bérleti díj és a szinte azonnali birtokba vehetőség.

A bérlővel szemben támasztott elvárások: hosszútávú bérlési szándék, jó gazda hozzáállás a bérlés során. Kizárt az erősen környezetszennyező tevékenység végzése, hulladék feldolgozás.

 

A feltüntetett bérleti díj: 3.5.- Euró + Áfa/m2, 2 hónap kaució szükséges a bérlet biztosítására.

 

További információkkal kapcsolatban kérem keressen a megadott elérhetőségeken.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Ipari park


Hasonló hirdetések

  • Kiadó Üzem, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróváron logisztikai és ipari szempontból nagyon jó adottságokkal rendelkező acélszerkezetes csarnokot kínálunk kiadásra. Megvásárlása számtalan lehetőséget tartogat Önnek és családjának. Igény szerint díjmentes, teljes körű hitel ügyintézés...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 23 órája
    1 155 000 Ft
  • Ipari területen ipari telephely eladó!
    Mosonmagyaróvár, Ipari park
    Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában! Mosonmagyaróváron, iparparkban, 2180m2-es telken kínálunk újonnan épült, 122m2-es iroda-műhely épülettel ellátott telephelyet. A telephely kiválóan alkalmas kamionok, tehergépjárművek telephelyének, pihenőhel...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mosonmagyaróvár
    2 hete
    122 500 000 Ft
  • Kiadó 503 m2-es gyárépület Mosonmagyaróvár, Ipari
    Mosonmagyaróvár, Ipari
    Mosonmagyaróváron logisztikai és ipari szempontból nagyon jó adottságokkal rendelkező acélszerkezetes csarnokot kínálunk kiadásra....
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mosonmagyaróvár
    2 hónapja, 3 hete
    1 155 000 Ft
  • Régen frissült
    Ipari épület nagy méretű, hasznosított területtel eladó!
    Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár Ipartelep városrészén, ipari besorolású épületrész eladó. A körbekerített területen található összesen 845m2 alapterületű épület két szintből áll.  -Az épületrész több kisebb egységből áll, 90%-ban jelenleg bérbe van adva. További bér...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mosonmagyaróvár
    3 hónapja
    95 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó iroda, szolgáltató helyiség kiváló helyen!
    Mosonmagyaróvár
    Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában! Mosonmagyaróváron, közel a belvároshoz, de nem fizetős parkoló övezetben, jól megközelíthető helyen eladó iroda, szolgáltató helyiséget kínálunk. A központi helyen lévő épület 2002-ben épült. Fekvésével és fo...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Mosonmagyaróvár
    3 hónapja
    25 880 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Ipari park