Kiváló adottságú, déli fekvésű telek az Aranyossziget villaparkban!

22 356 579 Ft
Mosonmagyaróvár
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11313125
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 733
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VÁLLALKOZÁSOK FIGYELEM: A feltüntetett ár bruttó vételár, 27% Áfát tartalamaz, ami visszaigényelhető!


Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!


Egyedülálló TERMÁLVIZES fűtés és meleg víz ellátás kiépítése az egész területen megtörtént. Az Aranyossziget villaparkban található telkeknél termálvízzel táplált fűtés és meleg víz ellátás biztosított. Nincs szükség kazánra, gázkazánra, hőszivattyúra, stb. 
-Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Aranyossziget villaparkban, 2db, családi házas építési telket kínálunk! Az egymás mellett lévő telkek mérete 733m2 és 785m2. Az építési telkek önállóak, lehetőség van egy telek megvásárlására is.
-Igény esetén a telket eladó cég a kiválasztott ház építését is vállalja kedvező árajánlattal.
-Jelen hirdetésben a 733m2-es telek ajánlatát láthatják.
-A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli otthon kialakítását teszi lehetővé. Az Aranyossziget villapark egy most kialakuló, jól szabályozott családi házas övezet. 
-A közművek közül vezetékes víz, villany, csatorna beállások a telken belül találhatóak. Továbbá a TERMÁLVIZES vezetékrendszer beállása is a telken belül van, ezzel biztosítható a majdani épület fűtése és meleg víz ellátása egy hőcserélőn keresztül.
- A telkek tájolása és beépítési területe déli fekvésű ház építését teszi lehetővé.
-Az építkezéshez állami családtámogatások igénylés is lehetséges (2023-ban CSOK, CSOK Hitel, stb.).
-A villapark a Mosoni-Duna által körbeölelt területen található, amit egy 150 hektáros, védett erdő határol. Igényes kialakításban megtalálható lesz a területen játszótér, közösségi látványtó sétánnyal, szilárd burkolatú út, közvilágítás, stb.
-A 733m2-es telek beépíthetőség 30%, épület magasság 6.5m, zöldterület 50%. Oldalhatáros beépítés, másik oldal felül 4m oldalkert, elő- és hátsókert 5-5m. A telekre maximum 2 lakásos épület építhető egy épületegységben.
-A 2db telek egymás mellett található, 733m2 és 785m2 területtel. Akár egyben is megvásárolható. Összevonható 1518m2 telekterületre. Így egy rendkívül széles utcafrontú, tágas telekre lehet építkezni.


-A 733m2-es telek irányára br. 56.900.-Euró, van lehetőség forintos kifizetésre is.


A megadott elérhetőségen várom érdeklődését!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár


Hasonló hirdetések

  • Társasházi beépítésre alkalmas telek eladó!
    Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár mosoni városrészén, két utcafrontra nyíló építési telket kínálunk. Az 1407m2-es telek társasházi beépítése lehetséges, több lakás, üzlethelyiség is elhelyezhető rajta.   -50%-os beépíthetőség lehetséges. -10% zöldfelület szükséges. -É...
    • Telek - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 7 órája
    55 007 400 Ft
  • 2.5 hektáros ipari terület, masszív épületekkel eladó!
    Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróváron, kiváló földrajzi elhelyezkedésű ipartelepet kínálunk. Az ausztriai és a szlovákiai országhatártól 15km-re található ipari területtől autópályán és vasúton is könnyen elérhetőek Európa országai, Bécs és Pozsony repülőterei.   25.515...
    • Telek - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 7 órája
    589 365 005 Ft
  • Logisztikai központ, komplex gyártó, összeszerelő üzem kiadó, irodákkal, telephellyel!
    Mosonmagyaróvár, Ipari park
      Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!!! Mosonmagyaróváron kiadó ipari csarnokot kínálunk.   Kiváló, újszerű minőség, nagy belmagasság. Jól megtervezett, átgondolt kivitelezés, alacsony rezsi. A néhány éve épült gyártóműhely kiválóan alkalmas ra...
    • Telek - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 7 órája
    2 843 882 Ft
  • Eladó Telek, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Kiváló ajánlat befektetőknek, kivitelezőknek! Eladó Mosonmagyaróváron 10015 m2-s telek a Duna lakópark szomszédságában. A telek jelenleg szántó besorolású, de elhelyezkedésénél fogva rövid időn belül belterületé nyilvánítható. A telek mögött főút húz...
    • Telek - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 9 órája
    150 000 000 Ft
  • Eladó Ipari terület, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Kiváló befektetési lehetőség. Mosonmagyaróváron logisztikai szempontból kiemelkedően jó hely lévő ipari ingatlan eladó. Az autópálya és M1 út percek alatt elérhető, de forgalmilag mégis nyugodt környezetben található. Az épület alkalmas kereskedelmi,...
    • Telek - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 9 órája
    299 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár