Ritka bérlési lehetőség a város szívében!

589 365 Ft
Mosonmagyaróvár Belváros
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12022488
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 406
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mosonmagyaróvár belvárosában több évtizede sikeresen működő vendéglátó egység üzemeltetésére van most lehetőség.

 

- A sokéves tradíciókkal rendelkező épületegyüttes rendkívül ismert a helyiek és az ide látogatók körében. Jelenleg is minden része sikeresen működik. Stabil vendégkör most is megvan, így akár változtatás nélkül is tovább folytatható a tevékenység. De van lehetőség más jellegű vendéglátás vagy tevékenység folytatására is.

-Az étterem bérletével együtt jár és a bérleti díj tartalmazza a teljes berendezést, gépeket, eszközöket és minden azonnali működtetéshez szükséges dolgot, akár a személyzetet is.

-Lehetőség van street-food, egyedi és menü jellegű étterem működtetésére is. A hely ismertsége és az elhelyezkedés tökéletes egy új ötlet megvalósításához is.

- Lokációja kiváló, a sétáló utca központi részén helyezkedik el, megközelíthető autóval is és gyalogosan is.

- A saroképületben a terasszal együtt összesen 180 fő tud helyet foglalni. A belső részen 80 fő, az időszakos teraszon 100 fő fér el. A fedett teraszhoz is minden bútor, eszköz megvan.

-Konyhai kiszolgálás nagy konyhából megoldott az épület központi részéről. A konyha teljesen felszerelt, a telt házra is megvan a kapacitás. Hűtőkamra, pizzakemence, stb-stb. Minden rendelkezésre áll és működik.

- A század elején készült tégla épület több teljes felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel felújítást.

- Terasz is használható teraszbútorral, ponyvafedéssel, közterület használati szerződéssel.

- A fűtés gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Lehetőség van szilárd tüzelésű kazán beüzemelésére is, ez jelenleg inaktív. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, mérőórával mért. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.

-A bérleti díj 1500 Euró/hónap + rezsi, a bérleti díj áfamentes. Hosszútávú, komoly bérlési szándékkal rendelkező bérlő jelentkezést várjuk. Minimum 3 hónap kaució szükséges.

 

Amennyiben a 679700346-os számú kiadó belvárosi vendéglátó egység, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Ritka befektetési lehetőség a város szívében!
    Mosonmagyaróvár, Belváros
    Mosonmagyaróvár belvárosában több részegységből álló vendéglátó- és szolgáltatókomplexum, összesen 1557m2 területtel keresi új tulajdonosát. - A több évtizedes tradíciókkal rendelkező épületegyüttes rendkívül ismert a helyiek és az ide látogatók köré...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 16 órája
    443 988 304 Ft
  • Ismert és elismert étterem + söröző eladó! Kiváló befektetés!
    Mosonmagyaróvár, Belváros
    Mosonmagyaróvár belvárosában két önálló egységből álló vendéglátó- és szórakozóhely, összesen 606m2 területtel keresi új tulajdonosát. - A több évtizedes tradíciókkal rendelkező épületegyüttes rendkívül ismert a helyiek és az ide látogatók körében. -...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 16 órája
    268 750 442 Ft
  • Kiváló befektetési lehetőség a város szívében!
    Mosonmagyaróvár, Belváros
    Mosonmagyaróvár belvárosában azonnal bevételt produkáló befektetést kínálunk. A jelenleg bérbe adott ingatlan bérlője hosszú távú bérlési szándékkal rendelkezik. Így az ingatlan megvásárlásával azonnali és megtérülő bevételt tud termelni. Van lehetős...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 16 órája
    175 748 644 Ft
  • Eladó 99 m2-es üzlethelyiség Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Kivételes lehetőség!!!!!!Mosonmagyaróvár frekventált részén megvételre kínálunk egy 99 m2-es vendéglátó egységet, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik!!- utcafronti bejárat- 15 éve felújított: víz-villany vezeték csere, új csatornarendszer, burk...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 18 órája
    33 800 000 Ft
  • Mosonmagyaróvári Malomszeren különálló üzlethelyiség ELADÓ !
    Mosonmagyaróvár, Malomszer 8.
    A belváros és a termálfürdő közelében /Malomszer Centrum/ barátságos és forgalmas helyen fekvő saját tulajdonú , hitelmentes üzlethelyiség egészségügyi okokból sürgősen eladó ! Jelenleg egy bejáratott és felszerelt fodrászatként működik /Ani fodrásza...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Mosonmagyaróvár
    3 napja, 20 órája
    11 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros