Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Fűnyírás és kerti munkák

Nagyatád Országos
9 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11025549
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
???? Szabadítsd fel kerted igazi potenciálját! Végvári Zsolt vagyok, és a tökéletes kertek mestere! ????

Ha a ???? fűnyírás, kertrendezés vagy elhanyagolt telkek rendbe hozása a probléma, akkor ne keress tovább! Vállalom a fűnyírást, kertrendezést és akár ipari területek kaszálását is az ország egész területén.

Bízd rám kerted gondozását, és láthatod, hogy az álomkert, amiről mindig is álmodtál, valóra válik. Tapasztalt és elhivatott csapatommal mindent megteszünk azért, hogy zöld területeid szépek és ápoltak legyenek. ????????????

De itt van a legjobb rész: Az ingyenes árajánlat! Nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot. ☎️ Hívj a 0630 792 4603-as telefonszámon, vagy írj nekem az vegvari.zsolt2003@gmail.com email címen.

Ne vesztegess időt, a szezon már itt van! Engedd, hogy segítsek kerted megújulásában, és garantálom, hogy a környék lakói ámulva nézik majd, hogy milyen gyönyörű lett! ✨????????

Referencia munka/eszközök:
https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1hmmxUKROEaG9MeyrfyIKMmIG3YYzRi6e?fbclid=IwAR2nZwSC6mxxxF3URMiAQ1GOxRSnt2gIpCfQcIR71CcG5gHI2qjFbE_q27Q

Kapcsolat a hirdetővel
  • Végvári Zsolt

  • 0630792-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagyatád

Országos


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Zeneszolgáltatás lakodalmakban, egyéb alkalmi rendezvényeken.
    Nagyatád
    Ha olyan zenekart keresel, aki nemcsak zenél, hanem igazi buli hangulatot is teremt, akkor válassz bennünket. Effect zenekar, 2, vagy 3 fővel, igényes zenével partykra, esküvőkre, céges rendezvényekre, szabadtéri bulikra, egyéb zártkörű rendezvényekr...
    • Egyéb szolgáltatások - Nagyatád
    7 éve, 4 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Végvári Zsolt

  • 0630792-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagyatád

Országos