+ Ingyenes hirdetés feladása

Szoba kiadó Nagykanizsán (keleti városrész, társbérlet)

40 000 Ft
Nagykanizsa Keleti városrész
1 hónapja, 3 hete
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8968331
 • Kategória: Ingatlan
 • Alkategória: Kiadó szoba, Lakótárs
 • Alapterület (m²): 8
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Nagykanizsán, Munkás utcában 4 emeletes épületben 4. emeleti lakásban (lift nincs, tehát jó, ha edzésben vagy!) szoba kiadó. Azonnal költözhető. Egy félszobáról van szó (kb. 8m2), praktikusan berendezve: ágy, íróasztal, gurulós szék, szekrények. Egyedülálló, nem dohányzó hölgy részére!
Társbérletről van szó, tehát közös fürdő- konyha és WC használattal. A lakás állapota - mondjuk úgy - átlagos. A ház 1986-os építésű, azóta a lakáson felújítás nem történt, állapota ennek megfelelő.
A lakás egy nagy és két félszobából áll. Én lakok a nagyszobában, a másik félszobában már van egy bérlő, egy fiatal hölgy.
Jómagam 45 éves villamosmérnök végzettségű férfi vagyok
Internet előfizetés (illetve wifi van), TV előfizetés nincs. (TV készüléket sem tudok biztosítani a szobához. Természetesen egy szobaantennával az ingyenes adók foghatók, ha hozol TV-t...) A szobához jár egy asztali számítógép, ami napi használatra megfelelő. A konyha jól felszerelt. WC-fürdő külön helyiségben van. A mosógép néhány éves.
Kultúrált, "normális", emberek között szocializálódott lakótársat keresek! Félreértés ne essék: nem vagyok rigolyás (legalábbis én nem tartom magam annak), sem rend- vagy tisztaságmániás vagy ilyesmi. Csak nem szeretnék a lakásomból átjáróházat/bolondokházát/hippi kommunát stb. csinálni.
Úgyhogy buckalakók, barlangból költözők, "tesók", életművészek, gyökerek, lelki sérültek, szenvedélybetegek, függőséggel élők (pl. gyógyszerfüggőség, dohányzás, alkoholizmus, szerencsejáték) stb. kíméljenek! A dohányzás mindenképpen kizáró ok!!!
 
Ez egy társasházi lakás! A lakásban együtt fogunk lakni! Nincs kedvem illemórákat tartani, vagy /számomra?/ alapvető viselkedésformákon vitatkozni!

Írok néhány példát: ha használod a fürdőkádat, mosd ki magad után! Ha odamorzsázol vagy maszatolsz a konyhaasztalon, törölgesd le magad után! A mosatlan edényeket nem gyűjtjük, hanem még azon frissiben elmosogatjuk! Nem hordjuk be az ételt/italt a szobákba! Nem csapkodjuk az ajtókat, nem hangoskodunk sem a lakásban, sem a házban! A tampont/betétet nem a WC-n próbáljuk leküldeni! És a többi... Hadd ne soroljam!

Nem, nem kell helyettem mosogatnod vagy takarítanod! De magad után tarts rendet és tisztaságot! (Mondjuk ezeket a dolgokat kultúrembernek nyilván nem kell elmondani ugyebár...)
 
A bérleti díj 40'000 HUF. Ebben a rezsi is benne van! (Tehát

minden hónapban ennyit kell fixen fizetni.) Kauciót nem kérek, kulturált, megbízható, tisztességes viselkedést viszont igen!!!
 
Érdeklődni e-mailben: hozso_001@freemail.hu

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykanizsa

Keleti városrészHasonló hirdetések

 • Nagykanizsán szoba kiadó
  Nagykanizsa, Munkás utca
  Nagykanizsán, Munkás utcában 4 emeletes épületben 4. emeleti lakásban (lift nincs, tehát jó, ha edzésben vagy!) szoba kiadó. Azonnal költözhető. Egy félszobáról van szó (kb. 8m2), praktikusan berendezve: ágy, íróasztal, gurulós szék, szekrények. Egye...
  • Kiadó szoba, Lakótárs - Nagykanizsa
  1 hónapja, 3 hete
  40 000 Ft
 • Régen frissült
   "EXTRÁN BERENDEZETT ALBÉRLETI SZOBA"
  Nagykanizsa, BELVÁROS, CSENGERY U. ELEJE
  EXTRÁN BERENDEZETT ALBÉRLETI SZOBA, A SZINTÉN EXTRÁN BERENDETETT KÖZÖS HELYISÉGEK HASZNÁLATÁVAL KIADÓ! FIATALOS, ÁPOLT, RENDSZERETŐ, 55-65 ÉVES EGYEDŰL ÁLLÓ, LEINFORMÁLHATÓ HÖLGYEK MEGKERESÉSÉT VÁROM! FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZAL JELENTKEZNI v.tamas10@gmai...
  • Kiadó szoba, Lakótárs - Nagykanizsa
  9 hónapja, 2 hete
 • Régen frissült
  Kiskanizsán családi házban szoba kiadó
  Nagykanizsa
  Kiskanizsán családi házban szoba kiadó megbízható, talpraesett hölgy részére! Korrekt feltételekkel! (Értsd: ez NEM szexpartner kereső hirdetés, hagyományos értelemben vett bérlőt keresek!) Érdeklődni e-mailben! (A ház erősen felújításra szorul, de l...
  • Kiadó szoba, Lakótárs - Nagykanizsa
  11 hónapja, 2 hete
  40 000 Ft
 • Régen frissült
  Kiado szobát keresek
  Nagykanizsa
  Kiado szobát keresek hosszú távra Nagykanizsán Posta kert , Írtas utca, kisberki utca kazanlak krt butorozottan és azonnal koltozhetot . 40 e Ft jó állapotú lakás ....
  • Kiadó szoba, Lakótárs - Nagykanizsa
  3 éve, 2 hónapja
  40 000 Ft
 • Régen frissült
  magánszállás szoba kiadó
  Nagykanizsa
  magánszállás szoba kiadó leginkább rövid távra akár órákra is nagykanizsa belvároshoz közel csendes nyugodt helyen zöld övezetben parkolás zárt udvarban. kiválóan alkalmas pároknak búvóhely céljából ,átutazóknak diákoknak dolgozni vagy épp pihenni vá...
  • Kiadó szoba, Lakótárs - Nagykanizsa
  3 éve, 3 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykanizsa

Keleti városrész