Eladó 330 m2-es üzlet Nagytarcsa, Szilas Kereskedelmi Park

160 000 000 Ft
Nagytarcsa Szilas Kereskedelmi Park
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11856968
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 330
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Műszaki adatok:
Villamos energia ellátás:
A tervezett épület villamos energia igénye az üzemeltető adatszolgáltatása szerint:: 3x50A. Az ingatlan dél-nyugati előkertjében, a telek határ közelébe telepített csatlakozó és csoportos fogyasztásmérő szekrényből jelenleg max. 20,0kW (3x32 A) vételezhető. A teljes épületről 2010. január 7-én készült műszaki leírás szerint: „Az egységek minimum 2x32 Amperes áramellátása biztosított, de a beépítendő (beépített) földkábel 3x100A energia átvitelére alkalmas.” Ezen műszaki leírás alapján a 2x32A-es biztosító (kismegszakító) - az ELMŰ-vel történő új szerződés megkötése után – kicserélhető 3x63A értékre. Az üzemeléshez elegendő villamos energia biztosításához új betáp kábel kiépítése nem szükséges, a meglévő 0,4 kV-os ELMŰ hálózatról.

TARTÓSZERKEZETEK:
Általános információk A 085/130 A/8 hrsz-ú telek közel sík területen, ipari övezetben található. A meglévő csarnok egyszint magas, alápincézetlen, acél rácsos szerkezetű (a pillérek is). A meglévő épületrész egy kis területén belül, az I-VI/A-H raszterek által határolt szakaszon kétszintes iroda és raktár épületrészt tervezünk. A tervezett épületrész alaprajzi mérete: 12,8555 x 9,335 m befoglaló mérető téglalapba írható. Az emeletre húzott fokú lépcsővel lehet feljutni.
Az épületrész teljesen független a meglévő fogadó csarnok szerkezettel, anyaga: acél teherhordó szerkezet. Az emeleti szint könnyűszerkezetes falait agymáshoz merevíteni kell, a meglévő épület szerkezetéhez kerül kikötésre. A kiindulási koncepciók a következők voltak: • A közbenső födém betonréteg nélkül, könnyűszerkezetből, szerelt módon kerüljön tervezésre. • A meglévő ipari csarnok padlóját ne kelljen feltörni alaptest készítése miatt, hanem a meglévő padlószerkezetre támaszkodjon le az új iroda és raktár épületrész. (A meglévő padlószerkezet 3,0 t/m2 teherbírású, amelyről az eredeti statikus tervező Szabó Balázs nyilatkozott). Az új pillérek elrendezését és a mestergerendákat úgy alakítottuk ki, hogy ennél nagyobb pontszerű terhelés ne jusson a padlóra. 4.2 Alapozás Az új pillérek a meglévő ipari padlószerkezet átvágása nélkül, új alapok nélkül kerülnek tervezésre. A pillérek, a meglévő padlószerkezetre kerülnek letámasztásra figyelembe véve a padló teherbírását. Az eredeti statikus tervező állásfoglalása szerint a padló teherbírása: 30,0 kN/m2 . A pillérek talplemezzel kerülnek rögzítésre, 2 db menetes szár ragasztásával. A feszesre húzás elött a pilléreket függőlegesbe kell állítani és a merevítéseket el kell helyezni! 4.3 Függőleges teherhordó szerkezetek A függőleges tartószerkezetet 70/70/3.6-os RHS (S355) szelvényből tervezzük úgy, hogy a válaszfalban el lehet rejteni a pillért. A pillér talp- és fejlemezzel kapcsolódik a padlóhoz és a gerendákhoz. Az IPE 220-as gerendák alatt a tengelytávhoz képest is sőríteni kell 80 cm-es távolságra a pilléreket. Ipari csarnok raktár és iroda épületrész építési tervéhez 8-as egység; 2142. Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4./2./8. Hrsz.: 085/130 A/8 8/6 4.4 Vízszintes teherhordó szerkezetek A vízszintes tartószerkezet: • l=5145 mm esetén IPE 200-as acélgerenda t=935 mm tengelytávolsággal; • l=4040 és 3740 mm esetén IPE 180-as acélgerenda t=1165 mm tengelytávolsággal; • l=6515 mm esetén IPE 220-as acélgerenda t=935 mm tengelytávolsággal. Az acélgerendák tetején HOESH „HP 50/250”-es trapézlemezt v=0,88 mm vastagsággal és negatív elhelyezéssel tervezünk. A gerendákat csavarozással tervezzük egymáshoz rögzíteni, alátéttel, anyával, feszesre húzva. 4.5 Merevítés A raktár és iroda épületrész szerkezetét külön merevíteni kell. A merevítésre Φ16-os rúdacélt tervezünk András-kereszt kialakítással, a falakba rejtett módon kialakítva. A merevítés elrendezését az S-1 terv jelöli, részletmegoldását az S-2 terv tartalmazza. A merevítéseket hegesztéssel tervezzük egymáshoz rögzíteni.
Lokáció:
Nagytarcsa, Pest megye Gödöllői járásban található határos Budapest XVI. és XVII. kerületével. A település felszíne változatos, mivel a Pesti-síkság keleti és a Gödöllői-dombság nyugati határán fekszik, a Szilaspatak völgyében.
Amennyiben felkeltett érdeklődését, várom hívását a hét mindennapján!

csatorna, gáz, villany, víz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pásztor Csaba

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Szilas Kereskedelmi Park


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó, kiadó telephely csarnokokkal
    Nagytarcsa, 2142 Nagytarcsa Jókaí u. 48.
    Eladó, kiadó 4000m2 terület összközmüvel. Az íngatlanon két különálló csarnok van.336m2 üzem csarnok iparitevékenységre alkalmas, központifütés, apriték kazánnal. 360m2 raktár,irodák, tárgyaló,kereskedelmi helyiségel,geotermikus fütés-hütéssel. Az ép...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Nagytarcsa
    8 éve, 5 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pásztor Csaba

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Szilas Kereskedelmi Park