Eladó Egyéb ipari ingatlan, Nagyváty

2 750 000 Ft
Nagyváty
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12066753
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 31
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálom a festői adottságokkal rendelkező Nagyváty községének főutcáján található, többféle hasznosításra alkalmas ingatlant. Üzlethelyiségnek fagyizónak, kisboltnak, fodrászatnak, műszaki vagy egyéb kereskedelmi boltnak: például horgászboltnak, is hasznosítható vagy kiadható. (Közelben népszerű horgásztó található, mely tökéletes kiindulópontja lehet kirándulásoknak vagy pihenésre is alkalmas a tó.)
Az ingatlan 31 nm-es, jó állapotú, beton falazatú, csempepadlózatú, kiváló állapotú tetővel rendelkező kisház. Esetleg lakóingatlanná is átalakítható, mivel vizesblokkal is rendelkezik.
Korábban italboltként üzemelt, melynek eredményeként: téglából épített, stílusos kiadópult és mosogatót alakítottak ki benne. Az épület hátsó részében pedig önálló vizesblokk épült. Itt a női és férfi mellékhelyiség mellett, külön személyzeti wc is található, valamint közös kézmosó is létesítődött.
A helyiségbe jelenleg nincs bekapcsolva a víz és villany. Bár korábban működött mindkettő, jelenleg ezt önállóan be kell köttetni a szolgálatónál, a kiépítése viszont megtörtént. Ez az új tulajdonos feladata lesz.
Az épület felújításon eset át 2023. októberében (Felújítások, átalakítások, új zárak, tisztasági festés stb.)
Nagyvátytól Szentlőrinc 9 km-re, Szigetvár 13 km-re, Pécs 27 km-re található.
Bármikor, akár azonnal birtokba vehető, semmilyen teher sincs rajta.

Bankcsoportunk, Magyarország piacvezető pénzintézete 73 év szakértelemmel áll érdeklődő Ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: pénzügyi tanácsadás, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, állami támogatások igénylése, bérbeadás, fenntartás, tovább értékesítés.
Hívjon fel, hogy a fejlesztés elemzése során elkészített anyagainkat megoszthassuk Önnel!
Referenciaszám: M26981

2750000 Ft

Referencia szám: M269812

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vincze László György

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagyváty


Hasonló hirdetések

  • Eladó 31 m2-es gyárépület Nagyváty, Családi házas
    Nagyváty, Családi házas
    Eladásra kínálom a festői adottságokkal rendelkező Nagyváty községének főutcáján található, többféle hasznosításra alkalmas ingatlant. Üzlethelyiségnek fagyizónak, kisboltnak, fodrászatnak, műszaki vagy egyéb kereskedelmi boltnak: például horgászbolt...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Nagyváty
    1 hete, 5 napja
    2 750 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vincze László György

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagyváty