Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

SZÍV ALAKÚ KÉZMŰVES MÉZESKALÁCS

1 200 Ft
Novaj
8 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2823429
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lelkesedés érzelem mézeskalácson a Tone & Fashion-től.
 
A mézeskalács élelmiszernek nem minősülő ajándéktárgy.

 A klasszikus összetevőket tartalmazó, megfelelően megválasztott receptúra alapján összeállított mézes tésztának, a tartós máznak, és a kiszárításnak köszönhetően szépségét éveken át megőrzi, mindamellett, hogy finom is. 
A díszcsomagolás átlátszó ropogós PP fóliából, a mézeskalácshoz illő színben, szatén szalag masnival átkötve készül. Ezt a feltüntetett árak tartalmazzák.

Érdemes tudni: a méznek van természetes vízmegkötő képessége, amelynek köszönhetően bármilyen mézeskalács finom puhává varázsolható, ha pár napig türelmesek vagyunk.
Helyezzünk egy fém doboz aljára több nedves papírzsebkendőt, vagy almaszeletet  azt egy réteg alufóliával beborítjuk, Ebbe beletesszük a mézest, jól lezárjuk, s türelmesen várunk, amíg a nedvességet magába szívja, ezáltal visszapuhul....
Az összetevők: búzaliszt, porcukor, I.osztályú hazai (Magyar) virágméz, tojás, margarin, mézeskalács fűszerkeverék, szódabikarbóna.
A felülete ételfestékkel színezett, kalácsfénnyel (ez zseltinos anyag, a kalácsok tetejét szokták ezzel lekenni, hogy fényes legyen) van lekenve.
Kizárólag kiváló minőségű, hazai  (Magyar) alapanyagokból készül! (liszt: Gyermelyi, tojás: Farm, fűszer: Kotányi, méz: Varga Méhészet), S
emmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak!!!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ciceriné Facskó Szilvia

  • 0670883-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Novaj

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ciceriné Facskó Szilvia

  • 0670883-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Novaj