Üzemünk Nyáregyháza külterületi részén található, Budapesttől 30 km-re, 6500m2-es telken, az üzemi terület 500m2. A telepen található még egy különálló 25m2-es épület, mely hasznosítható irodának,tárolónak, lakrésznek, valamint egy 15m2-es "műhely". A feldolgozó 2016.februárban kapta meg az uniós engedélyszámot, 3000 db csirke / nap levágására és feldolgozására heti 5 napon keresztül. Minden szigorú uniós szintű elvárásnak megfelel : külön útvonalak az alapanyagnak, készterméknek, hulladéknak, maximális Haccp- rendszerrel dolgozunk, hűtőlánc az üzemben végig, térdszelepes kézmosók, kéz - és késfertőtlenítők . Az üzem részei: FEKETE RÉSZ: -100m2-es élőállat fogadó, pihentető - "fekete rész" szociális blokk -"fekete"rész takarítószer tároló -uv lámpás akasztó rész ,mely állatjóléti követelmény -kábító helyiség, sd kártyás ,rögzítős kábító berendezéssel -véreztető -koppasztó -hűtött hulladéktároló helyiség FEHÉR RÉSZ: -felsőpályás zsigerelő -májtisztító helyiség -zuzapucoló helyiség -permetezéses hűtésű előhűtő- testhűtő -szociális blokk -takarítószer tároló -daraboló helyiség (erre lehetőség van a felsőpályán is) -ládamosó helyiség -tisztaláda tároló -hűtőpálya leszedő -2db hűtőkamra, melyek 0-2 celsius fokot tartják -1 db belsőség hűtő -árukiadó -árukiadó iroda
Ha az üzemet csak darabolásra, feldolgozásra kívánják használni, vagy import áru feldolgozására, arra is van lehetőség. Első betárolási hely engedéllyel rendelkezünk, mely ezt lehetővé teszi nem csak csirke, hanem egyéb baromfira vonatkozóan is. Ebben az esetben a kapacitás is egyszerű átalakításokkal bővíthető. A vágási technológia 1000- 1200 db/ óra, viszont hűtőkapacitás bővítésével ez a vágási darabszám növelhető, ezért kész tervünk van bontó és hűtőkapacitás bővítésére.