Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Prémium Minőségű 3D Falburkolat - Kültéri és Beltéri 3D Falpanelek

8 990 Ft
Nyírábrány
11 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10818368
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezd fel otthonod új dimenzióját a prémium minőségű 3D falpaneleinkkel!

Magánszemélyek és viszonteladók számára egyaránt értékesítünk, így bármelyik kategóriába tartozol, keress minket bátran.

• Megfizethető!
• Kiváló minőség!
• Modern és stílusos!
• Könnyen felszerelhető
• Könnyen festhető
• Hőszigetelő
• Hangszigetelő
• Tűzálló
• Tartós

Prémium falpaneleink:

Ez a lenyűgöző és stílusos dekorációs elem a modern és elegáns lakberendezési trendeket tükrözi. Képzeld el, hogy egyetlen mozdulattal átváltoztathatod a falakat, és varázsolhatsz egyedi és lenyűgöző tereket. Bármilyen enteriőrben kiemelheted az egyéniségedet és kifejezheted a kreativitásodat ezekkel a gyönyörű falburkolatokkal.

Kiváló Minőség:

Minden egyes panelt gondosan kézzel készítünk, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek. A prémium minőségű gipsz anyag és az üvegszálas háló kombinációja biztosítja a tartósságot és a masszivitást. Ezek a falpanelek ellenállnak a mindennapi kopásnak és mechanikai sérüléseknek, így hosszú élettartammal büszkélkedhetnek.

Modern, Stílusos és Elegáns

Beltéri változatunk kiválóan alkalmas dekorációs falburkolatként. Ez a népszerű megoldás stílusos és ízléses otthont teremt, amely mindenki számára vonzó. A könnyen festhető felület lehetőséget ad arra, hogy személyre szabja a falpaneleket, és harmonizáljon a környező színekkel és berendezéssel. Az elegancia és modernitás kombinációja tökéletesen illik minden otthonba, irodába vagy üzletbe.

Kültérre is kérhető:

Amennyiben kültéri alkalmazást keresel, a prémium minőségű anyagokból készült kültéri változatunk tökéletes választás. Ezek a falpanelek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek és a mechanikai behatásoknak is, így hosszú távon megőrzik esztétikai és funkcionális tulajdonságaikat. Az üvegszálas hálóval megerősített cement és márványpor keverék garantálja a tartósságot és a stabilitást. A kültéri modellek ugyanazokkal a remek tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a beltéri változatok, de vízálló kialakításuknak köszönhetően ideálisak kültéri terekbe, teraszokra és erkélyekre.

Luxus és stílus megfizethető áron

A prémium minőségű 3D falpaneleink megfizethető áron kínálnak luxust és stílust. Az ár-érték arányuk páratlan az építőanyag piacon. Ezenkívül, ezek a falburkolatok sokkal tartósabbak, mint a PVC-ből készült alternatívák, és ugyanolyan szépek, mint a drága kőburkolatok. Egyedi és lenyűgöző megjelenésükkel kiemelik az otthonok és helyiségek értékét, anélkül hogy túllépnék a költségvetést.

40+ modell közül választhatsz

A falpanelek méretei rugalmasak és alkalmazkodnak az egyéni igényekhez. Általában 50 cm szélesek és 50 cm hosszúak, vastagságuk pedig 2,5-3 mm között változik. A könnyű súly (2,4 kg - 4 kg) kényelmes és egyszerű felszerelést tesz lehetővé. Különleges modelleink további méretekkel rendelkezhetnek, hogy még inkább illeszkedjenek a tervezési elképzelésekhez.

Csomagolás és szállítás

Mindegyik terméket különös gonddal csomagoljuk és szállítjuk. Az egyes darabokat szárítjuk, speciális eszközökkel mozgatjuk és tároljuk, hogy biztosítsuk a tökéletes állapotukat. Minden panelt kartonpapírba csomagolunk, hogy megóvjuk őket az esetleges sérülésektől, és hogy a lehető legjobb állapotban érkezzenek a vásárlókhoz.

Az otthonodban, irodádban vagy üzletedben az ősi falak új életre kelnek a prémium minőségű 3D falpaneleink segítségével.
Fedezd fel az önmegvalósítás és a lenyűgöző dizájn lehetőségeit ezekkel a kiváló minőségű és stílusos falburkolatokkal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsolt Kecskes

  • +407519-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyírábrány

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsolt Kecskes

  • +407519-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyírábrány