+ Ingyenes hirdetés feladása

Angyalkommunikációs Tanfolyam

Nyíregyháza
1 hete
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3430032
 • Kategória: Szolgáltatás
 • Alkategória: Horoszkóp, Tarot
Leírás
Folyamatos Angyalfénykommunikációs tanfolyam 1-2.  - Atlantiszi Angyalfenymagia Tanfolyamok Indulnak  Nyíregyhazan . Miért érdemes elvegezni a tanfolyamot ? Az angyalok csodálatos módon fizikai testet öltenek, hogy segíthessenek, de sokkal inkább jellemző rájuk az, hogy a háttérből a helyes irányba bökjenek minket. Az az ők szándékuk, hogy megvédjenek a bajtól, segítsenek a gyógyulásban és minél több lehetőséget nyújtsanak a boldogság, szeretet és növekedés megtapasztalására.
Ne aggódj, ha még nem tapasztaltad az angyalok jelenlétét. Az ők energiájuk annyira fényes és tiszta, annyira magas frekvencián rezegnek, hogy tudatos érzékelésükhöz először saját energiaszintedet kell megnövelned és nyitottnak kell lenniük szubtilis érzékeidnek. Fontos a tanfolyamon kapott  beavatas és Védelem . Meg lehet tanulni látni, hallani és érzékelni az angyalokat.A tanfolyamon érzékeltetni fogom veled őket. 
Megéri a fáradtságot, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljünk az angyalokkal és útmutatásaikkal, ez ugyanis gyakorlás és kitartás kérdése. A jó hír viszont az, hogy az angyalok bizony gyakran hagynak jeleket és nyomravezető ismertetőjegyeket az utunkban, hogy éreztessék jelenlétüket. Mindenki kap angyali jeleket, de sokan túl elfoglaltak és szűk látókörűek ahhoz, hogy észrevegyék ezeket.
Mielőtt ráhangolódnánk az angyali gondviselés jeleire, először is el kell kezdenünk jobban figyelni rájuk és keresni őket! A jelek a segítségük és támogatásuk kérésére adott válaszként jöhetnek, vagy előtűnhetnek egyszerűen a semmiből, hogy megmutassák ezek által, szeretnek és támogatnak minket.
Láttál már angyali alakot felhőkben vagy virágokban? Esetleg folyton pénzérmét vagy tollakat találsz az utadban? Bizonyos visszatérő, ismétlődő számokra leszel figyelmes? Ezek mind olyan jelek, amelyeket az angyalok használnak, hogy éreztessék jelenlétüket – és még sok más ezekhez hasonló van. Lássuk, melyek a leggyakoribb jelek, amelyek arra utalnak, hogy melletted vannak az angyalok:
Fényvillanások
Az angyalok fénylények, így gyakran láthatjuk őket egy futó, csillanó fényvillanás formájában meditáció közben, az álmunkban vagy éppen a szemünk sarkából. De szintén használhatnak fénygömböket, szivárványt vagy fentről jövő fénycsóvákat, hogy felkeltsék figyelmedet, hogy igazolják és biztosítsanak afelől, hogy veled vannak és a jó úton haladsz.
Mély szeretet és béke érzése
Amikor az angyalok szerető szárnyaikkal átkarolnak, az egy hihetetlenül békés és kényelmes érzéssel tölt el. Amikor például egy nehéz döntés miatt tépelődünk, és végül megállapodunk egy lehetséges választásnál, hirtelen béke és nyugalom tölt el, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Az őrangyalunk átölelt.
Hívtad már valaha őrangyalodat meditáció közben? Érezted ilyenkor a meleg bizsergést egész testedben? Ha igen… lazulj el és élvezd. Az őrangyalok veled vannak.Megtanitom neked hogyan hivd őket , hogyan dolgozz velük . Hogyan kérj tőlük. Mindent megtudsz velük teremteni . 
Egyetemes megismerés érzése
Az angyalok Isten hírnökei, tehát megtapasztalni az angyali gondviselést minden bizonnyal arról árulkodik, hogy igaz összhangban vagy a dharmáddal, az életcéloddal.
Volt már, hogy egy fontos döntés előtt állva hirtelen, szinte a semmiből jöttél rá, hogy mit kell tenned, és teljesen biztos voltál benne? Vagy segítséget kértél a gyógyuláshoz és hirtelen ihletet kaptál a tudatosabb élethez, a holisztikusabb életvitelhez, a természet közelségéhez…
Vagy egyszerűen csak tisztában vagy azzal, hogy őrangyalaid veled vannak, még ha nem is vagy egészen biztos abban, hogy honnan és miért. Tudni azt, hogy angyali gondviselésben részesülsz – biztosít afelől, hogy tényleg, valóban veled vannak az angyalok.
Figyelj rájuk, és köszönd meg angyalaidnak a gondviselést, intuíciót és jeleket, amiket az utad során küldenek neked. Ahogy elkezded észrevenni az angyalok jelenlétének akár a legapróbb jeleit is, úgy jó úton haladsz a további, részletesebb és látványosabb megtapasztalások felé, az égi segítőid nyújtotta segítség és támogatás érzékelése felé.jelentkezés a  tanfolyamra folyamatos aÉrd:  06306860420.vagy 06703695031

Kapcsolat a hirdetővel
 • Gergelyné Edit

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
NyíregyházaHasonló hirdetések

 • Spirituális Tábor Bükkszentkereszten Reiki,Tarot,Runa
  Nyíregyháza
   Szeretettel értesitelek és hívlak a nagy nyári Spirituális Táborba , Bükkszentkeresztre. . A tábor időpontja :2020. 08.07. 1 5 órától   - 08.11. Ig 5 nap 4 éjszaka .Kétszeri meleg étkezéssel ( ebéds vacsora ) Ellátással , szállással, programokkal ta...
  • Horoszkóp, Tarot - Nyíregyháza
  1 hete
 • Tarot Kártya Elemző-Tanácsadó Jós tanfolyam
  Nyíregyháza
  Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap? Ha eddig nem fogtál bele, de a terveid között mégis ott volt, hogy m...
  • Horoszkóp, Tarot - Nyíregyháza
  1 hete
 • TAROT Kártya Tanfolyamok Nyíregyháza
  Nyíregyháza
  Tarot Kártya Tanfolyamok Nyíregyházán , folyamatosan! Minden szinten. Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét, de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 la...
  • Horoszkóp, Tarot - Nyíregyháza
  1 hete
 • Energiagyógyászat: Reiki, Szellemgyógyászat,Pszísebészet ,Spirituális kezelések,Lélekoldás
  Nyíregyháza
  Energiagyógyászat egy alternatív gyógymód része a természetgyógyászatnak lehetőség a gyógyuláshoz .. ha beteg vagy ha úgy érzed nincs elég energiád ha bármilyen testi vagy lelki problémád van ha meg szeretnél szabadulni valamilyen rossz és számodra á...
  • Horoszkóp, Tarot - Nyíregyháza
  1 hete
 • Jóslás , Tarot kártyával ,tenyérből , sorselemzés,számmisztikával,spirituális tanácsadás
  Nyíregyháza
  A JÓSLÁS, Javaslás ,Útmutatás, tanácsadás CÉLJA A jóslás célja nemcsak a probléma feltárása és elemzése, hanem sokkal inkább a probléma megoldása illetve a következő problémák megelőzése... A jóslás célja még a kíváncsiságod kielégítése is - és segít...
  • Horoszkóp, Tarot - Nyíregyháza
  1 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Gergelyné Edit

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza