Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Szerelői állás Nyíregyháza

Nyíregyháza Szalag utca 33
1 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9167073
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Teljes körű betanítással kerékpár szerelői – technikusi állás. Lehetsz akár autó, motor szerelő vagy ezermester, itt a helyed ha műszaki ember vagy.

Helló! De jó, hogy itt vagy! Egy saját tervezésű prémium kerékpár márkát indítottunk útjára Európában. Ettől a kerékpártól tátva maradt az ember szája.  Ezzel a munkakörrel kiemelt szerephez juthatsz.

Cégünknél kedves, megértő és segítőkész vezetők és munkatársak várnak. Nekünk fontos, hogy a cég céljainak elérése mellett Te is meg tudd valósítani egyéni terveidet, ezért folyamatosan támogatunk és biztosítunk továbbképzéseket és előrelépésilehetőséget.

Fontos, hogy képes legyél hatékonyan elvégezni a dolgokat és tudd, hogyan tervezz, szervezz és ütemezz, hogy teljesítsd a posztod. Kihívásként minden alkalommal a legmagasabb szintű szolgáltatást kell nyújtanod az ügyfeleknek.

 Jelentkezés és munkavégzés helye: Nyíregyháza, Szalag út 33 sz. Kerékvár (kerékpárGuru) kerékpárüzlet H-P: 9h–18h között. Munkába állás kezdete azonnal vagy lehetőség szerint.

Kik vagyunk?

ORSZÁG BOLTJA I. HELYEZETT. Közönségszavazat alapján többszörös Ország boltja I. helyezett 
4 SZINTES EURÓPAI SZINTŰ KERÉKPÁRÜZLET, 1995 ÓTA Biztos alapokon álló Barátias Magyar családi vállalkozás 
4.9 CSILLAGOS 400 VÉLEMÉNY Több mint 400 db 4.9 csillagos nyilvános, valós KerékpárGuru Google vélemény. 
Ismerd meg a Cégvezetőt Varga József Öcsit akivel együtt fogsz dolgozni: Tiktok.com/KerékpárGuru Youtube.com/KerékpárGuru
Rólunk mondták:

“Stresszmentes, barátságos, lehet fejlődni és megbecsülnek. Nem érzem kényszernek, hogy dolgozni kell. Szeretem a családias légkört. Nyíltan tudok velük beszélni bármirõl, nincs bennem félsz a vezetõséggel szemben. Éreztetik, hogy teljes jogú tag vagyok. Ha hibázok nem csesznek le, nem éreztetik, hogy elrontottam valamit, hanem közösen helyrehozzuk. Egyenrangú félként kezelnek minket.” Juhász B.

“Itt sosem feküdtem le, hogy jaj másnap már megint dolgozni kell. A munkaidő jó hangulatban telik, mindig jut idő egy kis nevetésre is. Folyamatosan segítjük egymás munkáját és nem hátráltatjuk. Imádom a légkört, nagyon kedves a vezetőség is, nem alkalmazottként tekintenek ránk, hanem barátként. Bármilyen helyzetben számíthatok rájuk. Érdekli őket a hogylétünk. Megnyugtat a tudat, hogy a vezetőséghez bizalommal fordulhatok.” Konkoly Gy.

Ha szimpatikusnak találsz minket gyere be még ma hozzánk! Kérdésed van? Hívj minket, örömmel segítünk: 06703633742

A LINKRE KATTINTVA BŐVEBB TÁLYÉKOZTATÁST ADUNK: https://kerekpargurublog.hu/szerelo-allas/

FELADATOK:
- Kerékpárok teljes körű javítása és beüzemelése. 
- Elektromos kerékpárok javítása, szoftver frissítése. 
- Hidraulikus alkatrészek javítása. 
- Tanácsadás és ügyfél kapcsolattartás.
- Nálunk lehetsz valaki! Lehetsz kreatív, lehetsz alkotó. Építsük együtt a Te jövődet is! Ha szimpatikusnak találsz minket, gyere be még ma és hozz magaddal fényképes önéletrajzot vagy küldd el a szellobtva@gmail.com email címre.

AMIT KÍNÁLUNK:
- Saját fitness terem és szauna használat 
- Vállalati kerékpár 
- Határozatlan idejű bejelentett munkaviszony 
- Heti 40 óra munkaidő 9h – 18h (ebédidővel) 
- Kezdő alapfizetés bruttó 270.000 Ft + jutalmazással*, bónusszal* bruttó 400.000 Ft. *Jutalmazás, bónusz: olyan juttatás, amely munkabérnek minősül, és célja a munkateljesítmény elismerése. Jutalmazzuk pl. a pontosságot, a példás, más munkavállalókat motiváló hozzáállást, az egyéni teljesítményt. Arra szolgál, hogy plusz motivációt nyújtson. 
- Ha később beteljesedve érzed ezt a posztot és szeretnél tovább lépni, a lehetőség adott, hisz saját gyártású prémium minőségű Európai kerékpár márkát indítottunk el.

ELVÁRÁSOK:
- Ez egy gyors tempójú, teljesítményorientált cég, ahol elvárjuk, hogy hajlandó legyél tanulni, és amit csinálsz, abban legyél precíz és felelősségteljes.
- Szeresd a kihívásokat, a sok és változatos munkát.
- Rendelkezz felhasználói szintű számítógépes ismerettel, középfokú végzettség és 1-2 éves bármilyen műszaki vagy szerelői tapasztalattal, akár hobbi szinten is.


ELŐNY:
- Műszaki - szerelői gyakorlat
- Angol tudás

FOGLALKOZÁS JELLEGE:
- Teljes munkaidő 8 óra

A LINKRE KATTINTVA BŐVEBB TÁLYÉKOZTATÁST ADUNK: https://kerekpargurublog.hu/szerelo-allas/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga József

  • 0670363-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Szalag utca 33


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Nyíregyháza, Szalag út 33
    Elismert kerékpár szaküzletbe keresek hosszútávra kerékpár szerelőt. AZONNALI MUNKAKEZDÉSSEL! Elvárások: - Gyakorlatban alkalmazott szerelői jártasság - Ápolt külső - Megbízhatóság - Gyorsaság - Jó kommunikációs készség - Kerékpáros szakmát hajlandó ...
    • Egyéb munka - Nyíregyháza
    6 éve, 9 hónapja
  • Régen frissült
    Nyíregyháza, 4400 Nyíregyháza, Szalag út 33.
    A kerékpár szaküzletembe keresek szerelőt, főállásban! Elvárások: Ápolt külső Kerékpár szerelői ismeretek haladó szinten Önállóan tudjon dolgozni Számítógép kezelésében jártas Hajlandó legyen képezni magát Megbízhatóság Gyorsaság Jó kommunikációs kép...
    • Egyéb munka - Nyíregyháza
    7 éve, 2 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga József

  • 0670363-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza

Szalag utca 33