A légierő (2005)-eredeti dvd-bontatlan!

990 Ft
Ostoros
3 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11729651
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Film, DVD
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A légierő (2005):

Eredeti dvd, új, bontatlan.

Magyar hanggal.



Rendező:
Air Morton
Szereplők:
Michael Hurst


A film tartalma:

A bolygónk új és veszélyes fenyegetésekkel szembesül nap-nap után. Ez a tény formálja a katonaságnál az új technológiák fejlődését és hoz létre egy merész, új korszakot a légierőnél. Hogyan zárkózik fel a légierő az új feladatokhoz? Példátlan sebességgel, lopakodva és hihetetlen pontossággal. A jövő háborúit gyorsan kell meghívni, minimális emberi áldozattal, a gépek segítségével. Most betekintést nyerhetünk eme új korszak hajnalának fejlett technológiájú légierejébe, melyről eddig elképzelésünk sem volt.
A 'Haditechnika' sorozat második része széleskörű áttekintést nyújt a XXI. századi égboltjának átalakulását formáló technológiákról és hardwarekről. Láthatunk a hang sebességének tízszeresével repülő hiperszonikus repülőket. Robotpilótával vezérelt repülőket, melyek némelyike csak egy méter széles, megint mások akár rakétákat is képesek szállítani. Ezen felül sugárhajtású gépeket, melyek akár függőlegesen, akár vízszintesen képesek felszállni. Sőt, olyan lézerfegyvereket, melyek azonnal eltalálják a célt. De láthatunk még önjavító repülőgép burkolatokat és űrfegyvereket a bolygó körül keringni. Mindez és még sok más része 'A Légierő' történetének. A 'Haditechnika' sorozat a legújabb filmfelvételekkel és katonai, illetve védelmi szakemberekkel készített interjúkkal mutatja be mindezt önnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • MÓNOS-FILM Bt.

  • 06-70-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ostoros


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • MÓNOS-FILM Bt.

  • 06-70-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ostoros