Oceans trilógia (3BD) (2001-2007)-eredeti-bontatlan!

14 990 Ft
Ostoros
3 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11729566
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Film, DVD
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Oceans trilógia (3BD) (2001-2007):

Eredeti blu-ray, új, bontatlan!

Magyar hang és felirattal.

Rendező: Steven Soderbergh
Szereplő: Brad Pitt, Bruce Willis, George Clooney, Julia Roberts , Ellen Barkin, Elliott Gould, Matt Damon, Scott Caan, Vincent Cassel, Casey Affleck, Bernie Mac, Al Pacino, Albert Finney, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia, Don Cheadle, Carl Reiner
A trilógia tartalma:

-Oceans eleven- Tripla vagy semmi (2001):

Az Oscar®-díjas filmrendező, Steven Soderbergh tehetsége soha nem látott szereplőgárdával jelenik meg. George Clooney alakítja Danny Oceant, aki a börtönből szabadulva máris a tökéletes bűntényen töri a fejét: kirabolni a három legnagyobb Las Vegas-i kaszinót, amelyek tulajdonosa (Andy Garcia) mellesleg Danny exfeleségével (Julia Roberts) randevúzgat. Egy hamiskártyás (Brad Pitt), egy zsebtolvaj (Matt Damon), egy osztó (Bernie Mac), egy robbantós (Carl Reiner) és hat másik szakember már a bandában van. Te beszállsz?

-Oceans Twelve- Eggyel nő a tét (2004):

Visszatértek mind. Sőt. Eggyel bővül a keret és eggyel nő a tét a folytatásban, amely Danny Ocean és csapatának emlékezetes 160 milliós triplázását követi. De már 160 millió dollár sem a régi. Mióta huszonkét kézzel szórják a pénzt. Mióta Terry Benedict, a vegasi nagykutya vadászik a tőle ellopott dohányra. És mióta egy rejtélyes figura jár Dannyék nyomában. Elérkezett az idő egy – vagy több – újabb lélegzetelállító balhé kivitelezésére. A helyszín ezúttal Amsterdam, Párizs és Róma. A rendező továbbra is Steven Soderbergh, miközben az első rész csapatához többek között Catherine Zeta-Jones csatlakozik – és a szerencseszámod immár a 12-es.

-Oceans Thirteen- A játszma folytatódik(2007):

Merészebb. Kockázatosabb. Az eddigi legvakmerőbb balhé. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon és a többiek újra összeálltak Steven Soderbergh rendezővel egy könnyed krimi kedvéért, amelyben megmutatják, hogyan lopnak a profik: elegánsan, stílusosan és nagy tételben.

Ismét Danny Ocean osztja a lapokat, szóval keménykedésnek helye nincs. Senkinek sem eshet baja, kivéve Willy Banket (Al Pacino) a simulékony vegasi kaszinótulajt, aki csúnyán átverte Ocean egyik emberét. Cserébe a banda ott vág vissza, ahol a legjobban fáj: a pénztárcájánál. Bank puccos kaszinótornyának nyitóestéjén óriási pénzek cserélhetnek gazdát – ha hagyják. Ocean és csapata azonban mindent megtesz azért, hogy a ház egy petákot se nyerjen, mi több Bank elessen a hőn áhított Öt Gyémánt díjtól is, amit már jó előre borítékolt magának. Ocean bankot robbant, nem vitás, tegyék csak meg tétjeiket!

Kapcsolat a hirdetővel
  • MÓNOS-FILM Bt.

  • 06-70-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ostoros


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • MÓNOS-FILM Bt.

  • 06-70-5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ostoros