Ezt a hirdetést archiválták.

Bio Gyógygomba kutyáknak - Allergy 100 ml

Paks
3 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Bio gyógygomba kutyáknak - Immuno gut 100 ml - HB
    Paks
    Minden ami emésztés és máj, méregtelenítés. Javallatok: A gyomorpolip, fekély, gyulladás, a belek betegségei enteritisek, dysbiosis, a máj és epeutak betegségei. Meggyengült immunállapot erősítése, egyes autoimmun folyamatok, a kognitív funkció zavar...
    • Állat - Paks
    5 napja, 8 órája
    12 690 Ft
  • Herbalvet Tumor gyógygomba kivonat daganatos kutyáknak, 100 ml
    Paks
    A terméket daganatos megbetegedések esetén javasoljuk! A termék kemoterápia mellé is adható! A termék bio minőségben tartalmazza kivonat formájában az 5 leghatékonyabbnak minősülő gombafajt, melyek: Mandual Maitake Reishi Shiitake Cordyceps Ezek mind...
    • Állat - Paks
    1 hete, 4 napja
    16 290 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10119102
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Allergia bio folyékony gyógygombakivonat bio Reishi és bio mandulagomba hatóanyagait tartalmazza, mely két oldalról segíti a kutya allergiás és gyulladásos tüneteinek enyhítését és hatékonyan támogatja az immunrendszert. 






Adagolási javaslat: 10 kg alatt: 0,5 - 1 ml, 10-20 kg: 1 - 2 ml, 20 kg felett: 3 ml

Folyamatosan vagy kúraszerűen is adható

A termék gyógyhatású étrendkiegészítő!




ISMERTETŐ



Az allergiák hátterében az immunrendszer hibás és túlzott működése áll, ami hisztamin felszaporodást és idült gyulladást okoz a szervezetben. Az esetek többségében a külső környezetből rendszeresen érkező ún. allergének okozzák. A mandulagomba erős immunmoduláns és antioxidáns hatása révén csökkenti a hisztamin felszabadulását, a reishi gomba is tartalmaz természetes növényi szteroidokat amelyek szintén fékezik az allergiás reakciókat. Mindkét gomba béta glukán tartalma az immunrendszer “kordában tartásának” is komoly segítője. Több száz hatóanyagot tudtak eddig megkülönböztetni a gombákban (a reishi 400 fölött jár) amivel nehezen megállapítható, akár szubklinikai tápanyaghiányok kezelése is megoldódik, úgy mint ásványi anyagok, nyomelemek, egyes aminósavak, vitaminok B-vitaminok mint folsav, biotin, niacin, D-vitamin, E-vitamin hiány okozta egészségügyi problémák.




Az egyre gyakoribb allergiás reakciók hátterében különféle okok szerepelnek. Leggyakrabban külső élősködők, bolhák okoznak allergiás bőrgyulladást, ez esetben természetesen a hatékony bolhamentesítés vagy riasztó kezelés az első teendő. Sőt, addig tovább sem szabad lépnünk, míg ez a kérdés nincs megoldva.




Az allergiák másik nagy csoportját az eleség allergia vagy ételintolerancia adja. Ebben az esetben a helyes diéta megválasztása döntő fontosságú, de a kialakult tünetek visszaszorítása érdekében szakszerű kezelést is kell alkalmazni. Szerintünk az immunrendszert nem elnyomni, hanem támogatni kell - hosszútávon bizonyosan.




A harmadik csoport az ún. egyedi érzékenységek csoportja, ahol nem a sok-sok alkalommal  ismételt allergén hatás váltja ki a reakciót, hanem akár egyetlen alkalom is túlzó immunreakciót vált ki, amely más egyedeken általában nem okoz semmiféle elváltozást. Ismételt esetben akár fatális ún. anaphilaxias shock is kialakulhat. Ez esetben is az immunrendszer túlzó hibás válaszreakciója az alapvető ok.




Mindhárom csoport esetében közös megközelítés az allergiát okozó ágensek (anyagok) kerülése és az immunrendszer befolyásolása. Ezt rövidtávon az immunrendszer blokkolásával lehet elérni szteroidok segítségével, ám az igazán áttörő javulást az immunrendszer hosszútávú támogatásával lehet elérni, erre a célra pedig tökéletesen megfelel ez bio gyógygomba kivonat táplálékkiegészítő készítmény, amely kizárólag természetes, bio minősített összetevőket tartalmaz.

Elhelyezkedés
Paks

 
Elhelyezkedés
Paks