Glükozamin Start tabletta az egészséges ízületekért kutyáknak és macskáknak, 30 db tabletta - PETAMI

1 980 Ft
Paks
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10815071
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PRÉMIUM TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK






Hatékony porc- és ízületvédelem: glükozamin kutyáknak és macskáknak


Fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában


Segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát


Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással rendelkezik


Fogyasztása ajánlott mozgásszervi panaszok (pl. ízületi gyulladás, kopás) megelőzésére és kiegészítő kezelésére is





A glükozamin az egyik legalapvetőbb természetes porc- és ízületvédő hatóanyag. Tudományos vizsgálatok bizonyították a hatékonyságát és állatorvosok is rendszeresen ajánlják a mozgásszervi problémák kiegészítő kezeléseként.




A Petamin Glükozamin Start tablettával könnyedén tudod biztosítani kedvenced számára ezt az alapvető tápanyagot, hozzájárulva az egészséges, boldog, és fájdalommentes életéhez.




Adagolás








Ajánlott adagolás (testsúlytól függően):





Kutyáknak



Macskáknak





< 10 kg 1 tabletta / nap 



< 3 kg Kétnaponta 1 tabletta





10-40 kg 2 tabletta / nap 



> 3 kg 1 tabletta / nap





> 40 kg 3 tabletta / nap








Figyelmeztetések: A termék kiegészítő takarmány és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést és a megfelelő, kiegyensúlyozott étrendet! A termék emberi fogyasztásra nem alkalmas! Száraz, hűvös helyen tárolandó.




Nyilvántartási szám: HU 20 8 00010




A termék tégelye 100%-ban újrafelhasznált műanyagból készült.









RÉSZLETES ISMERTETŐ:



Kedvenceink életét a mozgás teszi teljessé!



A kutyák és macskák egyaránt aktív állatok, szó szerint lételemük a mozgás: a játék, a kalandozás és a fürkészés. Ha szeretnéd, hogy kedvenced testileg és lelkileg is egészséges, kiegyensúlyozott legyen, akkor fontos, hogy minden életszakaszban megfelelő testmozgáshoz tudjon jutni.




Sajnos ahogyan nálunk embereknél is kialakulnak a porc- és ízületi betegségek, úgy a kutyákat és macskákat sem kímélik ezek a problémák. A helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, és az idősebb kor mind hozzájárulhatnak a mozgásszervi panaszok kialakulásához.




Megdöbbentő adatok a degeneratív („kopásos”) ízületi betegségekről:






az 1 év feletti kutyák 20%-át és a 8 év feletti kutyák 80%-át érintik


az 1 év feletti macskák 60%-át és a 10 év feletti macskák 90%-át érintik





Kedvenceink ugyan szavakkal nem tudják elmondani nekünk, ha ízületi fájdalmakat éreznek, de az intő jeleket észrevehetjük: a mozgékonyság csökkenése, instabilitás, merev mozgás, sántítás, séta közbeni meg-megállás vagy éppen hosszabb pihenés után nehézkes felkelés.




Szerencsére a bajok megelőzésében, kiegészítő kezelésében sokat segíthet a glükozamin!









Glükozamin: a porcok és ízületek egészséges működéséért!



A glükozamin egy természetes anyag, úgynevezett aminocukor, amely glükózból és a glutamin nevű aminosavból épül fel. Elengedhetetlen építőköve az egészséges porcban és ízületi folyadékban megtalálható glükozaminoglikánoknak (pl. kondroitin, hialuronsav).




Kutatások kimutatták, hogy a glükozamin serkenti a porc szerkezetét adó glükozaminoglikánok és kollagén termelését, ezzel hozzájárulhat a porcok, ízületek fejlődéséhez és regenerációjához. Egyúttal a porcszövetet bontó enzimekre és a gyulladáskeltő citokinekre gátló hatással van, ezért fontos szerepe lehet a porcok épségének megőrzésében is.




Mindezek mellett kutatások szerint a glükozamin fokozza az ízületi folyadék termelését, így javítja az ízületi folyadék viszkozitását (belső súrlódását) is, amely biztosítja azt, hogy a porcos felszínek elmozduljanak egymáson, de egymást ne sértsék. Igazolt tény, hogy ízületi betegségben szenvedő állatoknál ez a viszkozitás jelentősen lecsökken.




A glükozamin kutyáknak és macskáknak is hatásos: klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy minkét állatnál támogatható vele a porcok és ízületek védelme, csökkenthető a porcszövet és ízületi folyadék állapotának romlása, csökkenthető a gyulladás, enyhíthető a fájdalom és javítható a mobilitás (mozgékonyság).




A glükozamin rendszeres bevitelével akár jelentősen javítható az ízületi problémákban szenvedő állatok életminősége, illetve megelőzhetőek a súlyosabb gondok is. Különösen igaz ez akkor, ha ez a kiegészítő kezelés/megelőzés megfelelő táplálással és életmóddal társul.








Milyen esetekben ajánljuk a Petamin Glükozamin Start tabletta használatát?



A glükozamin kutyáknak és macskáknak egyaránt erősen javasolt. Egy alapvető fontosságú porc- és ízületvédő hatóanyag, lényegében az a minimum, amire minden kutyának és macskának szüksége van – függetlenül korától vagy állapotától.




A terméket ajánljuk megelőzésre, ízületi betegségek (pl. gyulladás, kopás), ízületi sérülés, fejlődési rendellenességek (pl. diszplázia) és ízületet érintő műtétek utáni gyógyulás esetére is. Különösen olyan esetekben segíthet ez a termék, amikor a betegség még kezdeti szakaszában van, a tünetek megfelelő táplálással, mozgással és minimális étrend-kiegészítéssel kordában tarthatóak.




 

Kapcsolat a hirdetővel
  • HappyBulldog

  • +363078-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Paks


Hasonló hirdetések

  • Nunbell dupla vezetőszárú kötélpóráz (dupla póráz), piros csíkos
    Paks
    Gondot okoz két kutyus sétáltatása egyszerre? Ezzel a remek termékkel többé már nem az! Vastag kötélpóráz, masszív hevederrel és csatlakoztatóval, amely jól bírja a strapát. Alkalmas sétára, kiképzésre, akár egy kutya sétáltatására is, hurkot képezve...
    • Állat - Paks
    1 napja, 13 órája
    3 490 Ft
  • Nunbell dupla vezetőszárú kötélpóráz (dupla póráz), szürke csíkos
    Paks
    Gondot okoz két kutyus sétáltatása egyszerre? Ezzel a remek termékkel többé már nem az! Vastag kötélpóráz, masszív hevederrel és csatlakoztatóval, amely jól bírja a strapát. Alkalmas sétára, kiképzésre, akár egy kutya sétáltatására is, hurkot képezve...
    • Állat - Paks
    1 napja, 13 órája
    3 490 Ft
  • Mosható kutyapelenka, L (100 x 70 cm)
    Paks
    Vízálló, mosható, újrahasznosítható Öko-barát pelenka.  Méret: 100 x 70 cm Főbb jellemzők: Újrahasználható és mosógépben mosható: Gazdaságos és környezetbarát megoldás, amely csökkenti az egyszer használatos termékek szükségességét. Magas nedvszívó k...
    • Állat - Paks
    1 napja, 13 órája
    5 990 Ft
  • Sípoló csirkecomb kutyajáték
    Paks
    Engedd, hogy kutyusod játszva tanuljon az új, vibráló színekkel díszített, sípoló gumi csirkecombbal! Ez a 25x10x4 cm méretű játék tökéletes választás minden kutyának, fajtától és kortól függetlenül. A tartós, rágható gumiból készült csirkecomb nem c...
    • Állat - Paks
    1 napja, 13 órája
    1 290 Ft
  • Cápauszonyos mentőmellény kutyák számára, kék, S-es (6-8 kg) - Happy Bulldog
    Paks
    6-8 kg közti testsúlyú kutyáknak. Háthossz: 27 cm Mellbőség: 42-52 cm Nyakbőség: 30-35 cm Állítható hevederekkel, a hátán kiemelő markolattal. Használata: a kutya fejét bebújtatva a hasa alatt két állítható csatos pánttal biztonságosan rögzíthető a k...
    • Állat - Paks
    1 napja, 13 órája
    5 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • HappyBulldog

  • +363078-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Paks