Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Vitaking Immuno szirup - 200ml

2 973 Ft
Paks
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8211738
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mi a bajuk a gyereknek a vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel? Az, hogy “fúúúúj” íze van! A Vitaking Immuno szirup – egy kimondottan jóízű, speciális gyógynövény, vitamin és ásványi anyag összeállítás gyermekeknek. Nagyon finom, így legkisebbek is hamar megszeretik, és könnyen fogyaszthatják. Tartalmaz B6 vitamint, E-vitamint, van benne cink, réz, és háromféle gyógynövény kivonat: astragalus (kínai csüdfű), csipkebogyó és szibériai ginseng. A Vitaking Immuno szirup egy kifejezetten gyerekeknek készült speciális vitamin, ásványi anyag és gyógynövény összeállítás. A gyerekek nem szeretik a tablettákat és a rossz ízű szirupokat, de ezzel az összeállítással nem fogjuk őket magunkra haragítani. Finom ízének köszönhetően, könnyen be lehet vezetni a gyermekek napi étrendjébe.

Immuno szirupban található vitaminok, gyógynövények:

B6-vitamin
A B6-vitamin hozzájárul immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez.

Réz
A réz egy fontos ásványi anyag, mivel részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

E-vitamin
Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink
A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Astragalus (kínai csüdfű)
Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű). Az astragalus egy Ázsiában honos növény. A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába.

Csipkebogyó kivonat
A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1, B2, B3 és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer és a légutak normál működéséhez. Hozzájárulhat a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

Szibériai ginzeng kivonat
A szibériai ginzeng a kínai panax ginzeng közeli rokona. A ginzenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginzeng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető. Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

A gyerekek nem szeretik a tablettákat, de ezt a kiváló folyékony Immuno összeállítást garantáltan szeretni fogják. Szerezze be gyermekének ezt az igazán különleges, komplex növényi kivonat és vitamin összeállítást!


Figyelmeztetés!
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:
200 ml

Napi ajánlott mennyiség:
1 evőkanál = 15 ml étkezés előtt

OGYÉI nyilvántartási szám:
18000/2016

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kényelmesvásárlás.hu

  • 20-929-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Paks


Hasonló hirdetések

  • Jegelő spray EFFEA WMD 65 - Effea
    Paks
    Helyi, gyors fagyasztásra szolgáló termék. Fájdalomcsillapító hatású, hatóerőssége nagy. Közvetlenül bőrre is alkalmazható. Felhasználási javaslat: sportolóknak, sport kluboknak, sporttevékenységek folyamán keletkezett sérülések, zúzódások, ficamok, ...
    • Egészség, Szépség - Paks
    1 napja, 22 órája
    1 590 Ft
  • Paks
    Helyi, gyors fagyasztásra szolgáló termék. Fájdalomcsillapító hatású, hatóerőssége nagy. Közvetlenül bőrre is alkalmazható. Felhasználási javaslat: sportolóknak, sport kluboknak, sporttevékenységek folyamán keletkezett sérülések, zúzódások, ficamok, ...
    • Egészség, Szépség - Paks
    1 napja
    1 590 Ft
  • Sportos tonik spray,  250 ml TRIMONA - Trimona
    Paks
    Elősegíti a regenerációt edzés után, megelőzheti a sportos sérüléseket. A masszázsok kapcsán fokozható a bőr vérkeringése és a fizikai közérzet....
    • Egészség, Szépség - Paks
    1 hónapja
    1 990 Ft
  • Régen frissült
    Acerola C 120db - Varga Gábor gyógygomba kivonat - Max-Immun
    Paks
    Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal. Összetevők: Acerola kivonat (120 kapszula/doboz) Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye a brazil esőerdőkben honos bokor vagy fa. Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlít. Az Acerola Európában forgalmazo...
    • Egészség, Szépség - Paks
    7 hónapja, 3 hete
    3 780 Ft
  • Régen frissült
    Acerola C 60db - Varga Gábor gyógygomba kivonat - Max-Immun
    Paks
    Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal. Összetevők: Acerola kivonat (60 kapszula/doboz) Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye a brazil esőerdőkben honos bokor vagy fa. Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlít. Az Acerola Európában forgalmazot...
    • Egészség, Szépség - Paks
    7 hónapja, 3 hete
    2 580 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kényelmesvásárlás.hu

  • 20-929-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Paks