Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Pálmonostorán 1918 m2-es üzem 7000 m2 telekkel eladó

135 000 000 Ft
Pálmonostora
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8824426
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1918
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az eladó ingatlan egy teljesen körbekerített, gondozott telken, közvetlenül Pálmonostora község szélén található. Az üzem majd 30 éven keresztül cipőgyárként működött, és folyamatos munkát adott a cca. 2.100 fős kistelepülésnek. A gyártás tavaly év végén, a tulajdonos más irányú befektetései mentén állt le, de a két 30 méteres gyártósor, gyártó szalag bármikor, különösebb nehézségek nélkül, azonnal újraindítható. Az ingatlan rendelkezik minden, a működéshez szükséges infrastruktúrával. (Víz, ipari áram, gáz, 2 db nagy teljesítményű kompresszor stb...)
Maga az épületek megfelelő, jó állapotúak. A gyártó épület 25 éve épült, a régebbi pedig 1998-ban esett át egy teljes körű felújításon. Az épületek falai, padozatai a gyártási műveleteknek megfelelő. A helyiségek kialakítása az üzem funkciójával arányos mértékű gyártó, öltöző, szociális, irodai és raktári részekből áll össze, melyekről a személyes megtekintéskor, pontos helyiséglistát nyújtunk át. A tulajdonos cég nélkül, gépekkel együtt, csak az ingatlan értékesítését tervezi, amely ellenérték a jellegét tekintve áfás besorolású. Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén, forduljon bizalommal hozzám.

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630403-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pálmonostora


Hasonló hirdetések

  • Eladó 1300 m2-es ipari ingatlan Pálmonostora
    Pálmonostora
    ELADÓ PÁLMONOSTORA  KÖZELÉBEN AZ 5. SZÁMÚ FŐÚTTÓL 100 MÉTERRE, IPARI VAGY MEZŐGAZDASÁGI HASZNOSÍTÁSRA ALKALMAS TELEPHELY!Az ingatlan 'kivett major'  megnevezésű, nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá!  Ezért cégek is megvásárolhatjá...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Pálmonostora
    2 hónapja, 1 hete
    70 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630403-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pálmonostora