Eladó Üdülő, nyaraló, Palotás, 61nm, 17000000 Ft

17 000 000 Ft
Palotás
5 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12550126
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Nyaraló
  • Értékesítés típusa: Eladó
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Nincs megadva
  • Energetikai tanúsítvány: Nincs megadva
  • Alapterület: 61 m²
  • Telekterület: 1198 m²
  • Hálószobák: 3
  • Építés éve: 1980
  • Légkondicionáló: Nincs megadva
  • Napelem: Nincs megadva
  • Szigetelés: Nincs megadva
  • Víz: Nincs megadva
  • Villany: Igen
  • Gáz: Nincs megadva
  • Csatorna: Nincs megadva
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nógrád- megye egyik kifejezetten népszerű horgász, és üdülőhelyén, Palotáson kínálom megvételre ezt a Tóparti útra nyíló ingatlant.
A telken egymástól kényelmes távolságra két könnyűszerkezetes ház áll, melyek mindegyike hivatalosan épített, térképészetileg feltüntetett. A tóra és a mellette fekvő kis erdősávra panorámás, enyhén lejtős teleken fekszik. 1198 négyzetméteres kertje örökzöldekkel és lombhullatókkal vegyesen ültetett, árnyas, pihenésre, kertészkedésre és kikapcsolódásra tökéletes helyszín. Sütögető, - bográcsozóhellyel. Öntözése kútról lehetséges. Tároló, kis barkácshelység, valamint kerti zuhanyzó is készült a telken. Az ingatlan a tóparti utcáról nyílik, de kifut egészen a középső utcára, ahonnan szintén lehet kaput nyitni és parkolót, bejáratot létesíteni.
A Tóparti utcához közelebb eső ház: 33 nm
Magas sátortetős, jelenleg egy légterű, középen csigalépcső vezet a padlástérbe, ahol egy két-három személy részére alkalmas egylégterű alvótér található. Az egyébként jól szigetelt, tehát nem forró padlástérben két kis ablak szolgáltatja a fényt és a légmozgást. A víz bevezetésre került, kis zuhanyzó is tartozott hozzá, amit vissza kell építeni, hiszen a felújítás sajnos félbemaradt. Konyha- nappali (kialakításra váró fürdő) és egy kényelmes terasz található az alsó szinten. A házikóhoz a konyha- fürdő rész ferdetetős hozzáépítés.
Második ház:
DO 23-II. Típusú faház: 7nm terasz, 16nm földszint, 12 nm tetőtér
Engedélyezési tervei és műszaki leírása rendelkezésre állnak.
Az eredeti felépítmény terasza beépítésre került, így egy üveges verandával és egy zuhanyzófülkés fürdőszobával bővítették, amely ferdetetővel ellátott. Illetve az eredetileg fürdőszobának tervezett kisebb helység most hálófülkeként szolgál. Ezenkívül egy főzőfülke, étkező-nappali sarok és egy hálószoba található benne.
Mindkét házikó használható állapotban van, felújításukat- korszerűsítésüket elkezdték, de vannak befejezendő feladatok. Az áramellátásuk rézvezetéken fut, egy mérőállásról biztosított, amely az első háznál került kialakításra, innen földkábelen vezették a második faházhoz az áramot. Mindkét ingatlan 3 oldalról 5 cm- es hungarocell szigetelést kapott tavaly. A külső homlokzatok jelenleg már csak festésre várnak.
Vízellátásuk kútról megoldott, ejtőtartályos szivattyús rendszerrel, egy 250 literes hordó tárolja a vizet, melyet vízmelegítős rendszeren keresztül vezettek a házba. A szennyvíz saját derítőbe ürül.
Az ingatlan tulajdoni lapja szerint kivett kerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület, a termőföld védelméről szóló törvény nem vonatkozik rá, nem kifüggesztés köteles.
Övezeti besorolása: Üh, hétvégi házas üdülőterület.
Palotás népszerűsége miatt befektetés céljára is alkalmas. A két házikó nagyobb család vagy baráti társaság részére is könnyen kiadható horgásztanya lehet. Mivel két utcáról is megoldható a bejárás, akár külön is választható. Népszerű kiránduló és turistacélpont. Kulcsosházként is megállhatja a helyét.
Elhelyezkedése és adottsága miatt ugyanakkor akár baráti, családi nyaralóként is ideális választás. Hiszen együtt is használhatja nagyobb társaság, mégis lehetőség van az elvonulásra, a privát szféra megtartására.
Az elmúlt években nagyszámú fejlesztés történt a településen, közterei, közintézményei, játszóterei felújítottak- rendezettek.
Parkolási lehetőség a telken, valamint a Tóparti út telek előtti széles utcafrontján biztosított.
Az utca télen- nyáron jól járható, a környező ingatlanok nagy része állandó lakóhelyként funkcionál. Kétlaki életre is tökéletes, internet és TV lehetőséggel.
A Palotási víztározó kedvelt horgász és kirándulóhely. Halfauna: Ponty, amur, compó, busa, keszegfélék, kárász, süllő, csuka, harcsa és balin.
A Cserháttól délre, a hegység törmelékkúpjának észak-északnyugat–dél-délkelet irányú völgyekkel szabdalt alacsony, lapos hátú dombvidékén épült; határának egy része már a Zagyva vízgyűjtő területe. A főváros közigazgatási határától és a megyeszékhely Salgótarjántól egyaránt 50, Pásztótól, Hatvantól és Aszódtól 20–20 kilométerre fekszik.
A fővárostól az M3-as autópályán, majd a bagi elágazótól az Aszód-Kartal-Verseg-Héhalom útvonalon (a 2109-es úton) közelíthető meg. A 21-es főútról Jobbágyinál kell letérni a 2129-es útra, amely 5 kilométer után, Szarvasgede területén találkozik az előbb említett 2109-es úttal; arra rátérve további 3 kilométer megtétele után érhetünk a településre. Az északi szomszédjában fekvő Kisbágyon felől a 2136-os úton érhető el.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban!
Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre, várom megtisztelő hívását!

Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.


terasz, étkező, villany, félkomfortos, jó beosztású, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Palotás


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Palotási horgásztónál vízközeli vendégház olcsón kiadó!
    Palotás, Tópart Horgász utca
    Szívesen látjuk a Budapesttől alig 50 km-re fekvő nógrád megyei Palotáson. Horgászhat, pihenhet a 74 hektáros intenzív horgásztó partján ! Elhelyezés : fürdőszobás, különálló, két szobában 3-3 férőhellyel ellátott vendégházban, amely szép környezetbe...
    • Nyaraló - Palotás
    10 éve, 10 hónapja
    10 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Palotás