Xilit alapú természetes édesítőszer A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló. Cukor helyettesítésére, azzal megegyező gyakorisággal és mennyiségben ajánlott. Tökéletes hideg- és meleg italok, sütemények gyümölcskrémek édesítésére. - alacsony energiatartalmú - alacsony Glikémiás Intexű (7) - diétás és diabetikus étrendhez ideális Összetevők: 100% nyírfacukor (Xilit) Felhasználás: hagyományos kristálycukor helyett (1:1 arányban) Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelölve (nap/hónap/év) Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 °C), nedvességtől, párától védve. Figyelmeztetés: Nagy mennyiségben fogyasztva hashajtóhatású lehet! Karamellizálásra, tészták kelesztésére nem alkalmas. Tápérték /100g termék Energia tartalom: 1000 kJ (240 kcal) Fehérje: 0g Szénhidrát: min. 99,8 g Ebből: cukrok: 0,2g cukoralkoholok: 99,6g keményítő: 0g Zsír: 0g Telítetlen zsírsavak: 0g Élelmi rost: 0g Nátrium: max 0,004g
• Növényi alapú, természetes • Cukorbetegek is fogyaszthatják • Diétázóknak ideális • Utóízmentes • Biztonságos a használata 100%-ban természetes növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinv...
Extrudált köles, kevés tengeri sóval. Fogyasztható önmagában, de ajánljuk levesbetétként, főzelékekhez, gyümölcsök mellé ropogtatva és tejtermékekhez. ENERGIA 1 646.0 KJ / 389.0 KCAL Zsír 3.4 g Amelyből telített zsírsavak 0.9 g Szénhidrát 75.8 g Amel...
A quinoa gabona magvak kiváltására, köretek, kásák, töltelékek készítésére alkalmas. Értékes fehérje és ásványi anyag forrás. Felhasználás: Alapos öblítés után főzze 10-15 percig kétszeres mennyiségű vízben, vagy tejben. Sós, vagy édes ételekhez egya...
A laktózmentes mandulaital nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Természetes forrásvízből és pörköletlen mediterrán mandulából készül. Kiváló E-vitamin-, kalcium- és antioxidáns forrás....