Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot amely édesítőszerként ismeretes. Egészségesebb és lényegesen kevesebb is kell belőle mint a fehér vagy a barna cukorból. Az agave növény szárából nyerik a nedvet. Ez a lé fruktózt és glükózt tartalmaz, de mivel kevés mennyiségre van szükség belőle, ajánlott diétázóknak is. Cukorbetegek is fogyaszthatják! Sokoldalúan használható édesítő. Készülhet vele sütemény, édesség, keksz vagy bármilyen sült és főtt ételt. Tea, kávé és más reggeli italok édesítőjeként is megállja a helyét, nincs kellemetlen utóíze.
Növényi Omega 3-és -6 zsírsavakban gazdag Magas a rost- és fehérjetartalma,a reformétkezés kedvelt alapanyaga. Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas. Felhasználás előtt aprítsa a mag...
Növényi Omega 3-és -6 zsírsavakban gazdag Magas a rost- és fehérjetartalma,a reformétkezés kedvelt alapanyaga. Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas. Felhasználás előtt aprítsa a mag...
100% kókusztejből készült instant italpor. A kókusztej az ázsiai ételek nélkülözhetetlen alapanyaga, egyúttal Tökéletes állati eredetű tej kiváltására is, így turmixok, fagylaltok, sütemények, palacsinták készítéséhez, vagy kávé ízesítéséhez. Felhasz...
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes. Fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri a...
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes. Fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri a...