1110m2 telek eladó, enyhén lejtős, gáz beköthető, villany van, buszmegálló 2 percre, belvárosi buszjárattal, építési anyaggal. A telken szőlő, gyümölcsfák és veteményeskert található. Zárt kertben épület építhető. Saját út tartozik hozzá....
Xilit alapú természetes édesítőszer Sütéshez, főzéshez is kiváló,gyorsan oldódó kristályos cukor A cukorhoz hasonlóan oldódik, sütésre-főzésre is kiváló. Cukor helyettesítésére, azzal megegyező gyakorisággal és mennyiségben ajánlott. Tökéletes hideg-...
Friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor. Aranysárga színe, kiváló íze és minősége a vegyi eljárásoktól mentes előállítási technológiának köszönhető. Felhasználás: kristálycukorhoz hasonlóan Összetevők: 100% tiszta nádcuk...
Friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor. Aranysárga színe, kiváló íze és minősége a vegyi eljárásoktól mentes előállítási technológiának köszönhető. Felhasználás: kristálycukorhoz hasonlóan Összetevők: 100% tiszta nádcuk...
• Növényi alapú, természetes • Cukorbetegek is fogyaszthatják • Diétázóknak ideális • Utóízmentes • Biztonságos a használata 100%-ban természetes növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinv...
Egyéb eladó - Pécs
1 napja, 19 órája
1 279 Ft
Hirdetés ID:MAXAPRÓ-7691264
Kategória:Eladó
Alkategória:Egyéb eladó
Hirdető típusa:Cég / Szakember
Leírás
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó,sárgás alapszínű, finomszemcsés őrlemény. A durumbúza (Triticum durum) világszerte a száraztészták elsődleges alapanyaga mivel lisztje megfelelő fehérjetartalmú, hogy kitűnő tojás nélküli tészták készülhessenek belőle. A száraztészták mellett palacsintatészták és pizza tészták készítéséhez is alkalmas. Nagy sárga pigment tartalma tojás hozzáadása nélkül is esztétikus, sárga alapszínű termék előállítását teszi lehetővé. Emellett még a sikérszerkezete is alkalmassá teszi tésztakészítéshez, mert az erős sikérváz a főzés során képes visszatartani a keményítőt, aminek következtében a tészta felülete nem nyálkásodik, nem ragad, alakját stabilan megőrzi. A durumbúzából készült tészták gyorsan elkészülnek, főzési idejük néhány perc.