A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Összetevők: *mungó bab, *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1453 KJ / 347 kcal Fehérje: 23,8g Szénhidrát: 46,3g Zsír: 1,2g Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E Felhasználása: leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen megfőzve is fogyasztható.
A szójaitalok a tejtermékek alternatívái. A szóját táplálkozástani szempontból a következô tulajdonságai teszik értékessé: o Tej- és laktózmentes o o Természetes úton csökkenti a koleszterin szintet o o Alacsony telített zsírsav tartalom o o Omega 3 ...
Íze és fűszeres aromája révén tökéletes kiegészítője a sütés-főzésnek. Jótékony tulajdonságai: Étvágyjavító Gyomorerősítő hatású Serkenti az emésztést Jótékonyan hathat a szív- és érrendszerre, a vércukor szintre Segíthet a hurutos panaszok kezeléséb...