Frissen szedett sárgarépából készült zöldséglé, citromlé koncentrátummal. Összetevők: sárgarépalé, citromlé, antioxidáns: aszkorbinsav. A sárgarépa tartalmaz kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat. A legtöbb benne az A-vitamin elő vitaminja, amely vízben nem oldódik, tehát csak abban az esetben tudja szervezetünk hasznosítani maradéktalanul, ha zsírok, főleg esszenciális zsír társaságában, fogyasztjuk.
Vegyes zöldséglé, amely részben koncentrátumból készült, sózva és fűszerezve. Összetevők: paradicsomlé, sárgarépalé, zellergumó lé, citromlé, tengeri só, piros csemegepaprika lé, póréhagymalé, hagymalé, édeskömény lé, petrezselyemlé, vízitormalé, fűs...