Csipkebogyó hús (Rosae pseudo-fructus) A csipkebogyó C-vitamin tartalmánál fogva főként megfázásos és fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve tüneteinek enyhítésére használható. Növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet. Enyhén fokozza a gyomorsavtermelést, segíti az emésztést, valamint gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. 2-2,5 g aprított drogot 1,5 dl hideg vízzel leöntünk, néhány óráig ázni hagyjuk, majd leszűrjük. Napi adagja 6-10 gramm.
HA Erős AZ IMMUN RENDSZERE A VÍRUSOKAL BAKTÉRIUMOKKAL SZEMBEN ELLENÁLLÓ, NINCS SZÜK SÉGE GYÓGYSZEREKRE!!! Fogyasszon rendszeres en HOMOKTÖVIS VELŐT. Száznál több hatóanyag ot tartalmaz.(Tájékozódjon róla az interneten.) Kapható a Pécsi vásárcsarnokba...
A készítmény gyártásához nem a kurkuma porított őrleményét, hanem annak magas, 50-szeres koncentrációjú kivonatát használjuk. 1 kapszula kivonat tartalma 7500 mg (7,5 g) kurkuma őrlemény pornak felel meg. A kurkuma kivonat mellett a készítményben töm...
A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely jó hasznosulással rendelkezik. A magnézium szükséges az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normális izomműködéshez, a szív egészségének megőrzéséh...
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz)....