A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk.
A szójaitalok a tejtermékek alternatívái. A szóját táplálkozástani szempontból a következô tulajdonságai teszik értékessé: o Tej- és laktózmentes o o Természetes úton csökkenti a koleszterin szintet o o Alacsony telített zsírsav tartalom o o Omega 3 ...
Íze és fűszeres aromája révén tökéletes kiegészítője a sütés-főzésnek. Jótékony tulajdonságai: Étvágyjavító Gyomorerősítő hatású Serkenti az emésztést Jótékonyan hathat a szív- és érrendszerre, a vércukor szintre Segíthet a hurutos panaszok kezeléséb...