A sikér egy rendkívűl rugalmas fehérje, ennek köszönheti a kenyér a laza szerkezetét. Mikor a kelsztés során az élesztő szén-dioxidot szabadít fel, és a sütés alatt a vízpára távozik, a sikér teszi lehetővé a kenyér kelését. Nélküle lapos és nehéz lenne. A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát. Búzahúst is készíthetünk belőle.
Növényi Omega 3-és -6 zsírsavakban gazdag Magas a rost- és fehérjetartalma,a reformétkezés kedvelt alapanyaga. Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas. Felhasználás előtt aprítsa a mag...
Növényi Omega 3-és -6 zsírsavakban gazdag Magas a rost- és fehérjetartalma,a reformétkezés kedvelt alapanyaga. Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas. Felhasználás előtt aprítsa a mag...
100% kókusztejből készült instant italpor. A kókusztej az ázsiai ételek nélkülözhetetlen alapanyaga, egyúttal Tökéletes állati eredetű tej kiváltására is, így turmixok, fagylaltok, sütemények, palacsinták készítéséhez, vagy kávé ízesítéséhez. Felhasz...
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes. Fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri a...
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes. Fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri a...