Ezt a hirdetést archiválták.

Utcafronti üzlet/iroda garzonlakással eladó Pécs belvárosában, Belváros

Pécs Belváros
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Pécs, Rákóczi út
    Iparos házban eladó!Eladó egy 32 négyzetméteres, sokoldalúan felhasználható üzlethelyiség, mely  a pécsi iparos házban helyezkedik el, kiemelten frekventált helyszínen! vízórás...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Pécs
    1 napja, 1 órája
    16 900 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Pécs
    Pécs
    Remek lehetőség Pécs szívében!Eladó egy 83 négyzetméteres üzlet az ikonikus Zsolnay negyedben. Az ingatlan Felújítandó, 37 éve működik sörözőként, lehetőséget kínál befektetőknek és üzleti célra egyaránt.Az üzlet kitűnő elrendezése és elhelyezkedése ...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Pécs
    1 napja, 20 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Pécs
    Pécs
    Pécsett, az egyik legfrekventáltabb, forgalmas úton, az Engel János és Zsolnay Vilmos utca sarkán található sarokház eladó.Az ingatlan több funkciót is betölthet, három szinttel rendelkezik.Az alsó szinten egy tágas üzlettér található, mely akár egy ...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Pécs
    1 napja, 20 órája
    118 000 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Pécs
    Pécs
    Pécs Belvárosában, az Új-Forrás Üzlet-Irodaházban, földszinti, 34,48 nm-es, nagyon jó állapotú üzlethelyiség, saját mosdóval eladó! Az épület az Árkád üzletközpont közvetlen szomszédja, kiépített átjárással. Kívül-belül az akadálymentes közlekedés bi...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Pécs
    1 napja, 20 órája
    23 000 000 Ft
  • Kiadó Üzlethelyiség, Pécs
    Pécs
    Néhai KIKELET SÖRÖZŐ, összesen 120m2-en: vendégtér, iroda, raktár, szociális blokk, STB. KIADÓ! Alkalmas KERESKEDELMI, IPARI, RAKTÁROZÁSI, egyéb célra! Az ingatlan Riasztóval felszerelt, zárt udvarral rendelkezik. További információkért várom hívását...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Pécs
    1 napja, 20 órája
    60 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5042246
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
*** EXKLUZÍV AJÁNLAT CSAK AZ INGATLAN-CENTER KÍNÁLATÁBAN! ***

Pécsett, a belváros és egyetemváros között kínálom megvételre ezt az utcafronti, 2 helyiségből és 2 vizesblokkból álló üzlet/irodahelyiséget illetve a hozzákapcsolódó, bútorozott, teljesen felszerelt belső udvari terasszal rendelkező garzonlakást.

Az épület közvetlen közelében mindenféle bevásárlási lehetőség (ABC, pékség, zöldséges, gyorsétterem, Tom Market, virágbolt), illetve szolgáltatások széles sora is elérhető.

A közeli buszmegállókból minden városrész irányába közvetlen buszközlekedési kapcsolat elérhető, a történelmi belváros és az egyetemi karok is pár perc sétára találhatók.

Az ingatlan főbb paraméterei:

- III/földszinti elhelyezkedés, utcafronti üzlet/iroda és belső udvarra néző garzonlakás (ld. alaprajz)

- 72 m2 össz. alapterület, + belső kertre néző, 6 m2-es terasz

- 2010-es építésű, korszerű anyagokból épült épület,

- gáz-cirkó fűtés lapradiátorokkal,

- igény esetén teremgarázs-beálló is vásárolható, de nem kötelező (+3.5 M HUF).

Helyiséglista:

-          utcafronton: 2 db irodahelyiség melyek egybe nyithatóak, 2 db wc kézmosóval, az egyik zuhanyzóval. (40m2)

-          udvari részen: amerikai konyhás nappali, wc-zuhanyzó, terasz. (32m2+6m2)

Az utcafronti üzlet/iroda sokféle tevékenységre alkalmas (kereskedelmi üzlet, könyvelő vagy ügyvédi iroda, orvosi rendelő, stb.), utcai üvegportálja remek reklámfelületet biztosít. A 2 irodahelyiség között könnyen elbontható gipszkartonfal található.

A lakásnak kialakított rész teljes berendezéssel, felszerelve eladó (beépített konyhabútor gépekkel, franciaágy, kanapé, íróasztal, forgószék, gardróbszekrény, mosógép, porszívó, mikrosütő, stb.) ezek a vételár részét képezik, nincs további költségük.

A 2 egység (üzlet/iroda és garzonlakás) között jelenleg nem használt átjáró van kiépítve, így akár egy egységként is hasznosítható az ingatlan. Tulajdoni lapon egy albetétként szerepel a 2 egység, besorolása üzlethelyiség, így lakáscélú banki hitel nem igényelhető az ingatlanra.

Az üzlet/iroda és a lakás külön villany és vízórával rendelkezik, fűtésüket közös gázkazán biztosítja, mely egységenként külön szabályozható. Most mindkét egység ki van adva bérlőknek, együttesen 180.000 HUF/hó díjért. Az érvényes bérleti szerződések átvehetők vagy felmondhatók.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, a vételár kifizetésével birtokba vehető, vagy azonnali hozamot biztosít új tulajdonosának.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen a megadott telefonszámon, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros