Fucus jódtartalmú barna alga összetevője hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez! Almaecet összetevője hatékony segítője a diétának, gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban! Összetevők: Fucus Vesiculosus barna alga, Almaecet kivonat Mennyiség: 60 db kapszula Adagolás: Napi 1 db kapszula Felnőtteknek étkezés előtt! Kiemelt előnyök - Testsúlycsökkentés - Metabolikus - Vízhajtó - Anyagcsere fokozódása - Pajzsmirigyműködés A Fucus vesiculosus barna alga számos vitamint és nyomelemet, C-vitamin-t, E-vitamin-t, Kalciumot, Magnéziumot tartalmaz, összességében a tengerben található oldott állapotú ásványi só, nyomelem szinte mind megtalálhatóak benne, de mégis legfontosabb aktív összetevője a nagy mennyiségben benne található szerves jód, mely a pajzsmirigy hormonok szintéziséhez nélkülözhetetlen. Fokozza a pajzsmirigyműködést, az anyagcserét, metabolizmust, ezáltal rendkívül hatékony méregtelenítő, valamint a testsúlycsökkentés kelléke. Az Almaecet rendkívül hasznos a fogyókúrákhoz, felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását. Sokféle értékes tápanyagot (Kalcium, Kálium, Magnézium, Nátrium, Foszfor, Szilícium, Vas, aminosavak, enzimek, Almapektin, A-, és C-vitamin, Béta-karotin) tartalmaz.
HA Erős AZ IMMUN RENDSZERE A VÍRUSOKAL BAKTÉRIUMOKKAL SZEMBEN ELLENÁLLÓ, NINCS SZÜK SÉGE GYÓGYSZEREKRE!!! Fogyasszon rendszeres en HOMOKTÖVIS VELŐT. Száznál több hatóanyag ot tartalmaz.(Tájékozódjon róla az interneten.) Kapható a Pécsi vásárcsarnokba...
A készítmény gyártásához nem a kurkuma porított őrleményét, hanem annak magas, 50-szeres koncentrációjú kivonatát használjuk. 1 kapszula kivonat tartalma 7500 mg (7,5 g) kurkuma őrlemény pornak felel meg. A kurkuma kivonat mellett a készítményben töm...
A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely jó hasznosulással rendelkezik. A magnézium szükséges az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normális izomműködéshez, a szív egészségének megőrzéséh...
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz)....