Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

3 az 1-ben hajcsavaró, hajformázó és szárító kefe Dryple InnovaGoods 550 W

20 299 Ft
Penészlek
6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10305099
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
InnovaGoods megkönnyíti a személyes gondoskodást a kifogás nélkül, mivel a legjobb és legújabb szépség-, relaxációs és egészség termékeket kínálja. A 3 az 1-ben hajcsavaró, hajformázó és szárító kefe Dryple InnovaGoods 550 W Wellness Beauty jó példa ezekre! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából.


Az 3 az 1-ben Dryple InnovaGoods hajszárító, hajformázó és hajcsavaró kefe szárítja, hullámosítja és göndöríti a hajat, puhaságot, volument és fényt biztosítva, göndörödés nélkül. Lehetővé teszi különféle frizurák egyszerűelkészítését professzionális eredménnyel anélkül, hogy elhagyná otthonát. Ideális a megjelenés megváltoztatásához minden nap vagy különleges alkalmak kora nélkül, hogy fodrászhoz kellene mennie, így erőfeszítést, időt és pénzt takaríthat meg. Tökéletes szépségajándék azoknak, akik törődnek az arculatokkal és törődnek a megjelenésükkel.




Ez a sok oldalú és teljes körű automatikus forró levegős kefe egyszerre szárítja és formálja a hajat. Egyszerű és hatékony megoldás arra, hogy bármikor, könnyedén és gyorsan tudjon hangerővel hullámokat vagy fürtöket készíteni otthona kényelmében. Használható naponta nedves hajon vagy száraz hajon a frizura kialakításához és/vagy simításához anélkül, hogy összekuszálná vagy károsítaná a hajat.




Háromfunkciója fejleszti a kreativitást, hogy különböző megjelenéseket és stílusokat érjen el. Szárító funkciója térfogatnövelő diffúzorként működik, így fésül, szárít és volument ad a hajnak. Hajformáló funkciója lágy és könnyű hullámokat hoz létre, rugalmas és természetes megjelenést kölcsönözve a hajnak. Göndörítő funkciója erős és határozott fürtöket hoz létre, kifinomultabb megjelenést kölcsönözve a hajnak.






Ötletes ergonomikus kialakítás


Elektromos hajszárító kefe


3 az 1-ben többfunkciós, hármas funkció


Különböző megjelenések, különböző stílusok


Haj térfogatnövelő diffúzor


Formálja, szárítja és dúsítja a hajat


Puha, rugalmas haj volumennel és fényességgel


Hajformázó: puha és természetes hullámok


Hajsütővas: határozott és határozott fürtök


3 hőmérsékleti fokozat: 120-140-180 ºC


Kerámia bevonatú rudak


Védi a hajat, nem gubancolja össze és nem károsítja


Mindennapi használatra, nedves vagy száraz hajra alkalmas


Minden hajtípusra alkalmas, göndörödésgátló


Nagyon könnyű és könnyen használható: kényelmes és biztonságos használat


Extra hosszú, 360°-ban elforgatható kábel: 225cm aprox.


550 W teljesítmény, könnyű szállítás és tárolás



Ez az innovatív, többfunkciós elektromos hajkefe 3 hőmérsékleti fokozattal rendelkezik a személyre szabott formázáshoz a preferenciáknak és a hajtípusnak megfelelően. Kerámia bevonatú rudai és erős, folyamatos légáramlása szabályozotthővel teljes hajvédelmet és egyenletes hőeloszlást biztosít (extrém hőség nélkül). Az extra hosszú, 360°-ban forgatható kábel megkönnyíti a használatát és a mobilitást.




Ez az elektromoskefe-szárító három funkcióval egy készülékben kiküszöböli a kefék és alszáritok szükségességét, így tárolóhelyet és utazási helyet takarít meg a poggyászban. Ezenkívül a működése nagyon egyszerű, csak be kell tartania a kézikönyvben található utasításokat.




A hajhullámzásához vagy göndörítéséhez illesszen be egy hajrészt a fej száraiba a gyökerektől, óvatosan tartsa a készüléket és forgassa el, tartsa a hajat néhány másodpercig, majd lassan csúsztassa a hajvégek felé, hogy kiszabadítsa a hajat. Ha kifejezettebb hullámot vagy göndörséget szeretne, ismételje meg a műveletet.




Ha csak a hajat kívánja szárítani, illesszen be egy hajszálat a hajszálakba a gyökerektől, óvatosan fogja meg a készüléket, és anélkül, hogy elfordítaná, lassan csúsztassa a hajvégek felé, hogy kiszabadítsa a hajat.






Anyag: ABS


Szín:



Fehér


Szürke






Kivitelezés: Innovatív és funkcionális


Típus: Elektromos


Többfunkció: 3-in-1


Hajszárító:



Dúsító haj diffúzor


Fésül, szárít és dúsít






Hajformázó: Lágy hullámok


Hajsütővas: Éles és határozott fürtök


3  alítható hő fokozat: 120-140-180 ºC


Kerámia bevonatú rudak: Nem kusza és nem károsítja a hajat


360º-ban forgó kábel: Kényelmes és egyszerű használat


Könnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolható


Dugó típus: C


Extra hosszú kábel: 225 cm


Teljesítmény: 550 W


AC In: 220-240 V / 50-60 Hz


Méretei kb.: Ø6 x 30 cm


Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Kapcsolat a hirdetővel
  • BiBi Shop

  • +362050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Penészlek


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Görgős kézi izommasszírozó, InnovaGoods
    Penészlek
    Felejtsd el a drága masszázsterápiákat! Itt a megoldás! Görgős kézi izommasszírozó. Ez az izommasszírozó görgő felgyorsítja a regenerálódást és a relaxációt edzés után. A 4 nyomáspontos és 360º-ban forgatható görgő gyógyító, relaxáló és levezető hatá...
    • Egészség, Szépség - Penészlek
    6 hónapja
    5 999 Ft
  • Régen frissült
    Dupla pedálos edzőgép karokhoz és lábakhoz InnovaGoods
    Penészlek
    Ez a mini kettős pedálos edzőgép lehetővé teszi, hogy kényelmesen ülve végezzen gyakorlatot karjaival és lábaival. Digitális számlálóval, állítható magassággal, csúszásmentes lábakkal, a pedálokon található rögzítő pántokkal és edzésintenzitás-szabál...
    • Egészség, Szépség - Penészlek
    6 hónapja
    23 999 Ft
  • Régen frissült
    Méregtelenítő Tapaszok Lábra Ginger InnovaGoods 10 egység
    Penészlek
    InnovaGoods megkönnyíti a személyes gondoskodást a kifogás nélkül, mivel a legjobb és legújabb szépség-, relaxációs és egészség termékeket kínálja. A Méregtelenítő Tapaszok Lábra Ginger InnovaGoods 10 egység jó példa ezekre! Fedezd fel a kiváló minős...
    • Egészség, Szépség - Penészlek
    6 hónapja
    3 499 Ft
  • Régen frissült
    Méregtelenítő Tapaszok Lábra Bamboo InnovaGoods 10 egység
    Penészlek
    InnovaGoods megkönnyíti a személyes gondoskodást a kifogás nélkül, mivel a legjobb és legújabb szépség-, relaxációs és egészség termékeket kínálja. A Méregtelenítő Tapaszok Lábra Bamboo InnovaGoods 10 egység jó példa ezekre! Fedezd fel a kiváló minős...
    • Egészség, Szépség - Penészlek
    6 hónapja
    3 499 Ft
  • Régen frissült
    Mattító vulkáni arcápoló henger Ovoller InnovaGoods
    Penészlek
    Az OvollerInnovaGoods mattító vulkáni archenger nagyon hatékonyan szívja fel éseltávolítja a felesleges zsírt, valamint csökkenti az arc fényét. A bőrrelérintkező labda természetes vulkáni kőből készült, mely porózustulajdonságainak köszönhetően matt...
    • Egészség, Szépség - Penészlek
    6 hónapja
    2 999 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • BiBi Shop

  • +362050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Penészlek