Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

InnovaGoods, Hordozható széf, fekete

13 999 Ft
Penészlek
6 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11265917
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Ez a hordozható széf tökéletes az értéktárgyak tárolására, és könnyen magával viheti bárhová. Számkombinációs zárral rendelkezik (3 számjegyű). Tartalmazza a rögzítéshez szükséges biztonsági kábelt és a falra szereléshez szükséges tartozékokat..



Robusztus vas széf párnázott belsővel ékszerek, kártyák, pénz, útlevelek stb. biztonságos tárolására. Ideális otthonokba, irodákba, utazáshoz, szállodákba stb..





Kulcsos zár: biztonsági széfünk kézi számkombinációs nyitórendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a lopást vagy a nem kívánt nyitást. Ez a 3 számjegyű biztonsági kód testre szabható, így Ön kiválaszthatja azt, amelyiket a széf tartalmának védelme érdekében előnyben részesíti.


Robusztus, hordozható: Ez a vasszéf nagyon ellenálló és áthatolhatatlan, köszönhetően a tőkeáttétel elleni kialakításának és a kombinációs zárnak. A poliuretán habszivaccsal párnázott belseje lehetővé teszi, hogy hangszigetelt legyen, és mindenféle tárgyat biztonságosan és biztonságosan tároljon. Lapos formájának és kompakt méretének köszönhetően nagyon könnyű és könnyen, diszkréten tárolható bárhol.


Multifunkcionális, sokoldalú: hordozható széfünk könnyen vihető bárhová, és tökéletes mindenféle értéktárgy, például ékszerek, bankkártyák, készpénz, pendrive-ok, dokumentumok, útlevelek, kulcsok stb. védelmére. Tárolhatja fiókokban, szekrényekben, hátizsákokban, táskákban, bőröndökben, kesztyűtartókban stb. is. Ideális otthonokba, irodákba, utazáshoz, szállodákba stb.


Biztonsági kábel: tartalmaz egy acél biztonsági kábelt, amely lehetővé teszi, hogy a lopás megelőzése érdekében bármilyen tartó konzolhoz rögzíthető legyen. A mellékelt használati útmutatót követve könnyen rögzíthető. Rögzíthető íróasztalhoz, polchoz, ágyhoz stb. 


Szerelési tartozékok: széfünk számtalan lehetőséget kínál, mivel szükség esetén a falra szereléshez szükséges dugókat és csavarokat is tartalmazza.



 




Anyag:



Vas


Poliuretán






Szín: Fekete


Típus: Széf


Biztonságos rögzítés: Kézi zár


Tartozék: Biztonsági Kábel


Robusztus és tartós: Minőségi anyagok


multiuso: Különböző felhasználási lehetőségekkel és terekkel rendelkezik


elsődleges használat: Ékszerek, kártyák és egyéb apró értékes tárgyak


Ötletes és hordozható: Ideális otthonokhoz, irodákhoz, utazásokhoz stb.


Tartozékokkal együtt: Fali dugók és csavarok


Méretei kb.: 24,5 x 5,5 x 16,5 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • BiBi Shop

  • +362050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Penészlek


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Otthoni riasztó intelligens rendszer PGST PG-105 Tuya 4G
    Penészlek
    Győződjön meg arról, hogy otthona PGST riasztórendszerrel védett. Támogatja a Wi-Fi-t és a GSM/GPRS-t 4G hálózati kapcsolaton belül, így duplán biztos lehet benne, hogy nem hagy cserben. A termék legfeljebb 5 telefonszámra emlékezik, és ha párosítja ...
    • Babaápolás, Biztonság - Penészlek
    6 hónapja, 3 hete
    28 499 Ft
  • Régen frissült
    Green Cell Inwerter feszültségátalakító 12V / 230V 2000W/4000W (tiszta szinusz)
    Penészlek
    Az inverter, amelyet a tápegység inverternek is neveznek, egy olyan eszköz, amely átalakítja az autó akkumulátorából vagy a cigaretta tartóban található DC feszültséget ~ 230V-os AC feszültséggé. Ez azonos feszültség, amelyet minden háztartási konnek...
    • Babaápolás, Biztonság - Penészlek
    6 hónapja, 3 hete
    120 999 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • BiBi Shop

  • +362050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Penészlek