Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

OMBAK meditáció

Piliscsaba Budapest Vii. Álomvölgy meditációs központ / Bérc utca
2 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8991623
  • Kategória: Közösség
  • Alkategória: Események
Leírás
Gyógyító hangutazás és hangfürdő Jáger Dáviddal és Sas Andrással

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtapasztalni ezt az egyedülálló, sejtregeneráló akusztikus élményt!

Gyógyulj a hang erejével!

Időpont: 2022. április 24. vasárnap 16:00

Helyszín: Álomvölgy Meditációs Központ
2081 Piliscsaba Bérc utca

Ombak meditáció jávai kupolásgongokkal Ombak indonézül hullámot jelent. Egy speciális hullámot, amely a kupolásgongok által intenzív lebegést hoz létre az atmoszférában, így hatva az emberi tudatra. A jávai nagygong egy ősi, évezredes hagyományvonalat képvisel, melyet számos legenda övez: (Gong Aneng) A hangszerek a jávai kozmogónia* misztikus elképzeléseit képviselik. Ezen belül az ombak a dualitás eszméjét, amely az ellentétes erők közötti harmóniát és egyensúlyt szimbolizálja. A szervezet öngyógyító folyamatai elsősorban a mélyalvás fázisában lehetségesek. A két gong együttes megszólalása infraszonikus tartományt hoz létre, ahol az agyhullám delta állapotát idézi elő. Ebben az állapotban a szervezet növekedési hormon termel, amely segíti a sejtek regenerálódást. A meditáción használt egyéb szakrális hangkeltő eszközök:
Kemanak (banán alakú idiofon hangszer) szintén Jávai és bronzból készül. Párban használják vallási rituálékon amolyan kérdezz-felelek stílussal válaszolgatnak egymásnak miközben intenzív infraszonikus vibrációt biztosítanak a kupolásgongok.Tingsha a Himalája lábánál elterjedt szintén imákban és rituálékon használt vastag cintányér szerű hangszer (bronz) egyedülálló és rendkívül tiszta magasfrekvenciájú hanggal rendelkezik . Az interferenciát produkáló páros hangszer a tudat jelenlétének fenntartására szolgál.Tehát szintén a lebegés érzetét keltik, csak magas frekvenciákon!
Nepáli hangtálak meleg felhangdús, hosszan zengő és lüktető energiát árasztanak magukból, amik segítenek a meditáció elmélyítésében. A kristályból készült tálak pedig nagy energiájú ultrahangokkal töltik fel a levegőt, amelytől éteri Vibe jön létre a hallható hangtartományon túl.
Handpan modern, acélból készült hangszer. Kalapálással hangolják nagy népszerűségnek örvend a nyugati világban és előszeretettel használják hangfürdőkön is meditatív hangjának miatt.

*Kosmogonia, Kosmos “világ” és γί (γ), Gínomai “született” mitikus narratíva vagy modell, amelynek célja választ adni a világegyetem és magának az emberiségnek az eredetére


Részvételi díj: 8000 Ft/fő

jegyvásárlás:
https://www.libio.hu/termek/ombak-meditacio/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ombak meditáció

  • 2026191-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Piliscsaba

Budapest Vii.
Álomvölgy meditációs központ / Bérc utca

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ombak meditáció

  • 2026191-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Piliscsaba

Budapest Vii.
Álomvölgy meditációs központ / Bérc utca