Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Pilisjászfalun építési telek eladó

16 500 000 Ft
Pilisjászfalu
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9768108
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 874
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Leáraztuk!!Ha olyan telket keres ahova azonnal tud építkezni akkor megtalálta!Eladásra kínálok Pilisjászfalu egy 874 m2-es L alakú közművesített telket.A telek 15%-a beépíthető.Villany ,víz van telken belül.Gáz a ház előtt.Várom hívását a hét bármely napján!Az ár alkuképes!!

Új építésű ENERGIATAKARÉKOS, modern, okos otthon!
ELADÓK CSOK képes akár kulcsrakész acélszerkezetes különböző stílusú, méretű házak!
Több mint 100 változatos háztervvel segítünk a keresőknek, hogy rátaláljanak álmaik otthonára. Legyen az egy modern ház, egy egyszintestöbbszintes ház, egy több generációs ikerház, de akár egy kisebb, olcsóbb ház, melyet kezdő otthonként vagy egy hétvégi házként szánnak.
Ha egyéni elképzelése van, az ötleteiből, ízlésvilágából kiindulva saját tervező csapat megtervezi álmai otthonát.
Az energiatakarékos építkezés kiemelkedően fontos, így a felhasznált és beépített anyagokkal ezt a küldetést valósítjuk meg.
A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget
Kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK támogatás és hitel is!
Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki, amíg lehet!
3 gyerekes CSOK 10+15 Millió Ft + 10 Millió Ft BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!
Szerkezetkész állapot:6 hét 99.000.-Ft+Áfa (Külső teherhordó fal, Válaszfal Tető és falvázszerkezet) Az ár nem tartalmazza: Alapkitűzés, Alapozás, Lábazat, Aljzat beton, Vízellátás, Szennyvízellátás.
Emelt szerkezetkész állapot: 4 hónap 330.000.-Ft+Áfa (Külső teherhordó fal, Válaszfal, Tető és falvázszerkezet, Vízellátás, Szennyvízellátás, Válaszfal, Beépített padlásfödém, Tetőhéjalás, Kültéri homlokzatképzés, Bejárati ajtó, Ablakok, Bádogozás, Könyöklők, Elektromos alapszerelés. Az ár nem tartalmazza: Alapkitűzés, Alapozás, Lábazat, Aljzat beton.
Kulcsrakész állapot:6 hónap 485.000.-Ft+Áfa( Külső teherhordó fal,Válaszfal,Tető és falvázszerkezet,Vízellátás , Szennyvízellátás , Válaszfal, Beépített padlásfödém, Tetőhéjalás, Kültéri homlokzatképzés, Bejárati ajtó, Ablakok, Bádogozás, Könyöklők, Elektromos alapszerelés, Hőszigetelés ,Beltéri homlokzatképzés , Hidegburkolat Meleg burkolat, Belső ajtók , Fűtésrendszer kiépítése (Padlófűtés, fűtőfilm CNT Smart technológiával) , Hűtés rendszer kiépítése , Kábel TV és telefonhálózat, Elektromos szerelés, szerelvényezés, Smart Home rendszer (okosotthon) Az ár nem tartalmazza: Alapkitűzés,Alapozás, Lábazat ,Aljzat, beton .
közül választhat!
Részletekért érdeklődjön!

Hivatkozási szám: STARTLAK-7492135

Kapcsolat a hirdetővel
  • Minczér Albertné

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pilisjászfalu


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Pilisjászfalun építési telek eladó.
    Pilisjászfalu
    Pilisjászfalun Harkály u. RákócziFerenc u. sarkán, 200 méterre a vasútállomástól, Bécsi úthoz közel, rendezett, 734 négyzetméter, építési sarok telek eladó. Megosztható, vagy ikerház építésére alkalmas, kiváló befektetés. Rajta faház, fúrt kút, villa...
    • Telek - Pilisjászfalu
    1 éve, 5 hónapja
    22 Ft
  • Régen frissült
    Pilisjászfalun építési telek eladó
    Pilisjászfalu
    Leáraztuk!!Ha olyan telket keres ahova azonnal tud építkezni akkor megtalálta!Eladásra kínálok Pilisjászfalu egy 874 m2-es L alakú közművesített telket.A telek 15%-a beépíthető.Villany ,víz van telken belül.Gáz a ház előtt.Várom hívását a hét bármely...
    • Telek - Pilisjászfalu
    1 éve, 6 hónapja
    16 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Minczér Albertné

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pilisjászfalu