Eladó 228 m2-es ipari ingatlan Pilismarót, Nincs utca

89 990 000 Ft
Pilismarót Nincs utca
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11080357
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 228
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pilismarót külterületén eladóvá vált ez a csodálatos fekvésű sokoldalúan hasznosítható ingatlan.GKSZ6-os építési övezet.A terület csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, a Dunakanyar hegyei veszik körül.Három építmény található a telken. Egy újépítésű épület, mely üzemnek, műhelynek hasznosítható, valamint egy felújítandó gazdasági épület 132 m2 és egy bontandó szintén gazdasági épület.Új épület modern kivitelezésű, bekerített. Rendelkezik 3*50A és 380 Volt elektromos árammal, így ipari tevékenység végzése is lehetséges. A szennyvízelvezetés ciszternával megoldott.Hasznosítás szempontjából igen széles körűek a lehetőségek. Üzemnek, műhelynek, de akár mezőgazdasági tevékenységre állattartásra, lovarda kialakítására is lehetőséget nyújt.A terület megosztása folyamatban 3600-3600 m2-es területekre mellyel bővülnek a felhasználási lehetőségei.Éljen ezzel a csodálatos lehetőséggel, amely a vállalkozásának és az álmainak a megvalósításához is otthont adhat.Vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pilismarót

Nincs utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Pilismarót
    Meleg konyhás étterem üzemeltetésre kiadó! Festői helyen a Dunakanyarban, Pilismaróton közvetlen Duna parti étterem hosszú távra kiadó. Az étterem 60 fős + kerthelyiség, 20 gépkocsinak beállási lehetőség, étterem mellett az étteremtől független 46 fé...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Pilismarót
    4 éve, 5 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pilismarót

Nincs utca