Általában a zamatosabb gyümölcspárlatok, p l. vilmoskörte vagy sárgabarack pálinkák kerülnek. Az eperfa a legértékesebb hordó készítésre alkalmas faanyag egyike, és rendkívüli harmóniát ad a beletöltött pálinkának. A pálinka veszít ugyan az alkohol tartalmából, de az íze is elveszíti karcosságát. Az eperfa hordóban tárolt pálinka aranyszínű és kristálytiszta. Közepes pirítással készülnek (médium) Két véglap méhviaszos paraffinnal van kiöntve,folyadékveszteség minimalizálása érdekében ne párologjon el a pálinka. Az eperfa sárga színt és lágy ízt kölcsönöz az italunknak.
MIÉRT IS TUDUNK CSEREGARANCIÁT BIZTOSÍTANI:
56 év szakmai tapasztalattal készítjük a hordóinkat! Gondosan válogatott minőségi alapanyagot használunk! Csak a megfelelő kiszárítás után kezdjük a hordó készítést! Elkészülés után a hordókat nyomáspróbázzuk!
Asztalosok által elkészített Termék! Ez a masszív kutyaház megóvja a kedvenc kutyusát a mostoha időjárástól, és remek helyet biztosít a pihenéséhez. A kutyaházat kiváló minőségű gyalult 1,5 cm fenyőfa lambériából készítjük! Tömör favázának köszönhető...